0

ETALON A Mesterek Szaküzlete Kft.

 Az ETALON Kft 1991-ben alakult dinamikusan fejlődő építőipari vállalkozás, amely a kezdetektől építőanyag-kereskedelemmel valamint ingatlan-beruházással és ingatlanforgalmazással foglalkozik. Jelenleg az építőanyag kereskedelem a fő tevékenységünk.

Telephelyünk Győrben található, komplex kialakítása lehetővé teszi az eszközeink, berendezéseink tárolását, a kivitelezéshez szükséges építőanyagok előkészítését, tárolását. A telephelyen belüli emelő- és szállítóeszközök biztosítják az átláthatóságot, a gyors és biztonságos anyagkiszolgálást. A kiválasztott termékeket saját és vállalkozói gépkocsi flottánkkal a kért helyszínre szállítjuk díjtalanul, vagy kedvező költségtérítés ellenében, hogy a vásárlás még egyszerűbb és kényelmesebb legyen.

A cégvezetés célja hogy az ETALON Kft-ről a jó minőségű építőanyagokat forgalmazó, épületeket kivitelező, megbízható és korrekt partnercég arculata alakuljon ki. További cél, hogy mind a céges és magán megrendelők építési igényeit maradéktalan teljesítsük. Telephelyünkön kulturált körülmények között, kialakított parkolóval fogadjuk az építkezni, illetve felújítani szándékozókat. Munkatársaink segítségével mindenki eligazodik a szakipari folyamatok világában. Legfőbb törekvésünk a vevői igények széles választékkal, gyors és segítőkész kiszolgálással mind magasabb szintű kielégítése, a professzionális szintű szakszerű tanácsadás, tehát a vevői elégedettség.

Ügyelünk arra, hogy a forgalmazott termékek, és az általunk nyújtott szolgáltatásokminősége a lehető legmagasabb legyen, hiszen csak a legjobb alapanyagokból lehet maradandót alkotni. Közel harminc éves tapasztalatunk és a szakértelmünk segít abban, hogy közösen megtaláljuk ügyfeleink számára a legjobb megoldást, a céljaikhoz, terveikhez illő legmegfelelőbb anyagokat.

Áraink a mindenkori piaci viszonyokhoz igazodnak. Szerződött partnereinknek még kedvezőbb kondíciókat biztosítunk. A kialakított beszállítói kapcsolataink garantálják, hogy a lehető legkedvezőbb áron és megbízható minőségben kínálhassuk Önnek az általunk forgalmazott termékeket.

Reméljük, Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink körében tudhatjuk! Büszkék vagyunk arra, hogy az újHÁZ Centrum alapító tagja vagyunk.

Bővebben