0

Etyeki Tüzép Kft

A 2003-ban megalakult Etyeki Tüzép Kft. építőanyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. 2003 óta a környező települések egyik legnépszerűbb építőanyag kereskedője. Sikeres működésünket megbízhatóságunk és versenyképes áraink teszik lehetővé.

Vezető szerepet vívtunk ki építőipari kereskedések között, így ma már számos elégedett, visszatérő ügyfélnek örvendhetünk a szomszédos településekről és országszerte egyaránt. Az Etyeki Tüzép Kft. nemzetközi és hazai márkákat egyaránt forgalmaz, hogy a lehető legszélesebb választékával álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Ma már számos elégedett, környező településekről és az egész ország területéről egyaránt visszatérő vásárlóknak örvendhetünk. Tagjai vagyunk az ÚjHáz Centrum csoportnak, így biztosított a további fejlődésünk.

Egyedülálló, szakértőkből álló ügyfélszolgálatunk segítségével a vásárlás nálunk gondtalan, magánépítkezők és kivitelezők örömmel vásárolnak nálunk. A kiváló minőségű termékek mellett, több ügyfeleinket segítő szolgáltatást hoztunk létre, amelyek akár ingyenesen is elérhetők. Tervszámítási szolgáltatás, kijelölt ügyfélkapcsolattartó, szakértői támogatás, azonnali válaszokat nyújtó online chates ügyfélszolgálat és ingyenes házhozszállítás biztosítja, hogy Ön akár a karosszékéből is felépíttethesse otthonát.

Alapoktól a tetőig, az építkezés legelejétől a végéig számíthat ránk! Keressen minket bizalommal etyeki vagy bicskei telephelyünkön, online ügyfélszolgálatunkat honlapjainkon, azonnali választ adunk kérdéseire!

Etyeki Tüzép Kft. további telephelyei:
Székesfehérvár, Etyek

Bővebben