0

Kazár Tüzép Kft.

A Kazár Tüzép Kft. 2011 óta áll az építőanyag vásárlók szolgálatában Debrecenben, a Mikepércsi úton a repülőtérrel szemben lévő telephelyünkön. A kezdetektől fogva folyamatosan fejlődik cégünk. 2015 óta az Új-Ház Centrum tagjaként az építőanyagok teljes szortimentjével állunk az építkezni vagy felújítani szándékozó magánszemélyek, cégek, vállalkozások és viszonteladó építanyagkereskedő partnereink szolgálatában.

Ingyenes szaktanácsadással, mennyiségszámítással, rugalmas kondíciókkal, gyors fuvarszervezéssel segítjük vásárlóinkat abban, hogy elképzeléseiket maradéktalanul meg tudják valósítani. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb, legjobb minőségű anyagokat (tégla, hőszigetelés, cserép, cement, térkő, stb.). Törekszünk arra, hogy vevőink elégedetten fejezzenek be egy-egy munkát és jó hírünket továbbadják potenciális partnereinknek is. Vevőinknek segítséget nyújtunk az államilag támogatott programokban való részvételben is: pl. CSOK, Lakástakarékpénztári megtakarítás, akadálymentesítési támogatás, stb. Igény esetén megbízható tervező- és kivitelező, belsőépítész szakembereket ajánlunk annak érdekében, hogy vevőink a tervezéstől a megvalósításon keresztül az építkezés, felújítás vagy átalakítás befejezéséig végig biztonságban legyenek.

Látogasson el hozzánk, kérjen árajánlatot és győződjön meg róla személyesen, hogy egy jó döntéssel akár százezreket is spórolhat!

Bővebben

Rólunk mondták