0

KER-FU 2000 KFT.

A Ker-Fu 2000 Kft története közel 19 éves múltra tekint vissza. Tevékenységünk 1991-ben egyszemélyes magánvállalkozásként indult, majd családi vállalattá alakult. Az évek során, figyelembe véve a piaci elvárásokat, folyamatos fejlődésen ment keresztül. Cégünk egyre szélesedő építőanyag termékkínálattal várja kedves Vevőit.

Telepünkön megtalálható az építőipart kiszolgáló teljes áruválaszték a nehéz építőanyagoktól a szigetelőkön, vakolatokon és tetőfedő anyagokon át a legújabb és a legkorszerűbb termékekig. Termékeink: térkövek, szerszámok, kiegészítő termékek, kéményrendszerek, festékek, vakolatok, ömlesztett áruk, általános építőanyagok, tüzelőanyagok. Szolgáltatásaink közül kiemelhető az ingyenes anyagszükséglet számítás, szaktanácsadás, ingyenes rakodás, akár ingyenes szállítás, nagyvásárlói kedvezmények. Szolgáltatásaink közé tartozik: alapozás, zsaluzás, szigetelések, tetőfedés. Az Új-Ház Centrum tagjaként az építőanyagok teljes szortimentjével állunk az építkezni vagy felújítani szándékozó magánszemélyek, cégek, vállalkozások és viszonteladó építőanyag kereskedő partnereink szolgálatában. A tagság előnyei közé tartozik többek között a közös beszerzési háttér biztosítása, mely kedvezőbb árképzést tesz lehetővé. Nálunk ügyfeleink kedvező áron, jó minőségű termékeket vásárolhatnak a kivitelezéseikhez. Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy vásárlóink a legmagasabb kiszolgálásban részesüljenek.

Amennyiben építkezéssel, felújítással kapcsolatos kérdése van, hívjon vagy írjon nekünk és munkatársaink válaszolnak Önnek.

Bővebben