0

Partner Tüzép

A Partner Tüzép Kisbéren, a Bakony kapujában lévő építőanyag-kereskedő és szállítmányozóként ismert családi vállalkozás. Cégünk 1992-ben alakult, amikor fuvarozással kezdte meg tevékenységét. 2009-től kezdve már építőanyagok forgalmazásával is foglalkozunk. Mára Magyarországon több vezető építőanyag-gyártó számos termékét forgalmazza.

A Partner Tüzép 2012-ben csatlakozott az újHÁz Centrum Zrt-hez, Magyarország legnagyobb dinamikusan fejlődő 100%-ig magyar tulajdonban lévő építőanyag kereskedelmi hálózathoz, mely az ország 80 pontján várja vásárlóit. Az újHÁz Centrum a piacvezető építőanyag gyártók első számú építőanyag forgalmazója.

Folyamatosan bővülő árukészlettel, versenyképes árakkal és új arculattal állunk mind a magánépítkező, mind a kivitelező ügyfeleink rendelkezésére. Célunk, hogy az építkezők egy helyen megtalálják az elképzeléseiknek megfelelő, jó minőségű építőanyagokat. Ingyenes szaktanácsadással és árajánlat készítéssel is segítjük ügyfeleinket! Főbb szolgáltatásaink közé tartozik az áru kiszállítás, fuvarszervezés, belföldi árufuvarozás, gépi földmunka, gépkölcsönzés, faanyag méretre vágás, impregnálás és gyalulás, költségvetés alapján ajánlatkészítés, bérmérés, digitális színkeverés.

Vásárlóink teljes körű kiszolgálását a kiváló minőség mellett számos szolgáltatással biztosítjuk. Szakértő értékesítő kollégáink igazi partnerek az építkezésben, akik a felmerülő kérdésekre hasznos és kimerítő válasszal szolgálnak minden érdeklődőnek. Nálunk vásárlóink számára biztosított a bankkártyás fizetési lehetőség és a jól frekventált ügyfélparkoló. A gyors kiszolgálást saját rakodógépekkel, a szállítást 1 – 24 tonnáig fixes, darus és billenős autóval biztosítjuk.

Látogasson el telephelyünkre, győződjön meg választékunkról és versenyképes árainkról!

Bővebben