0

VELÜNK Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Velünk Építőipari Kft.-t 1990-ben történt alapítása óta az a cél vezérli, hogy a házépítőknek és felújítóknak teljes körű segítséget nyújtson otthonteremtési projektjük sikeres megvalósulásához. Megnyitásunk óta szolgálunk ki magánszemélyeket és kivitelezőket egyaránt, amelyhez tudatosan alakítottuk ki és igazítjuk a kínálatunkat. Építőanyag-szakáruházunkban minden építkezéshez, felújításhoz, kertépítéshez szükséges építőanyag és segédanyag gyors kiszállítással elérhető.

Fürdőszoba szalonunk kínálatában a folyamatosan változó igényekhez és trendekhez alkalmazkodva  egyensúlyban tartjuk a modern és a klasszikus burkolatok, a prémium és alacsonyabb kategóriás termékek arányát. Kiállítótermünkben megtalálhatók a legújabb olasz és spanyol kollekciók mellett a hazai és lengyel gyártók termékei is.

Szalonunk a nyitás óta meghatározó szerepet tölt be a nyugat-magyarországi régióban, ami nemcsak a forgalmazott burkolatok széles választékának és magas minőségének köszönhető, hanem a kapcsolódó szolgáltatások (ingyenes 3D látványtervezés, előzetes mennyiség kalkuláció, kivitelező partneri hálózat, bőséges termékkészlet, rövid rendelési idő, házhoz szállítás kedvező feltételekkel) széles körének is.

Várjuk szeretettel vásárlóinkat!

Bővebben

Rólunk mondták

SIKEREINK, ELISMERÉSEINK

  • Kiemelkedő Velux kereskedő, 2012

  • Rigips elismerő oklevél, 2015

  • Creaton, Wienerberger, ISOVER kiemelt partner

  • Bachl kiemelt kereskedő partner, 2015