0
GROHE Eurosmart - Csaptelep egy életen át! Design

GROHE Eurosmart - Csaptelep egy életen át!

2022. augusztus 10.

A GROHE Eurosmart termékcsalád az 1999-es bevezetését követően rövid időn belül a legkeresettebb termékké vált a csaptelepek között és a szakemberek is előszeretettel javasolják azóta is. A GROHE a mai napig megőrizte a termékcsalád fő jellemzőit, ugyanakkor ügyel arra, hogy az Eurosmart portfólió a változó fogyasztói igényekhez alkalmazkodva folyamatosan bővüljön.

Az Eurosmart termékcsalád folyamatosan megújulásának köszönhetően páratlan sokoldalúságával, innovatív kidolgozásával és elegáns stílusával a modern otthon igazi dísze lehet. Magasított csaptelepe nagyobb kényelmet és letisztultabb, markánsabb vonalvezetést nyújt, a modern terek igazi stíluseleme lehet. A csaptelepek széles választéka minden otthoni és nyilvános helyiségbe tökéletes megoldást kínál, többek között praktikus, kihúzható kifolyócsöves csapokat és az első kombinált hibrid érintésmentes/manuális keverőcsapot is. A vízszerelők bevonásával fejlesztett új Eurosmart termékcsalád nem csupán az eddigi legszélesebb méret- és funkcióválasztékot biztosítja, de a szerelése is minden korábbinál egyszerűbb. A GROHE Eurosmart termékei minden környezetben, minden térben tökéletes megoldást nyújt Önnek és családjának.

Miért érdemes az Eurosmart termékeket választani?

SOKOLDALÚSÁG FELSŐFOKON

Az új Eurosmart fürdőszobai csaptelep az innováció csúcsát képviseli: A modern formatervezési megoldás mellett a GROHE teljesen új termékváltozatokat is kínál. Az Eurosmart termékcsalád fejlesztése során speciális célokat szolgáló termékek létrehozása volt a cél, mint a kombinált hibrid csaptelep, a kihúzható fejjel ellátott modell vagy a meghosszabbított és „Loop” karos modellek, amelyek termosztátos, forrázás elleni védelemmel is kaphatóak.

ÉRINTÉSMENTES KÉNYELEM VAGY KÉZI VEZÉRLÉS

Az Eurosmart kombinált hibrid modellek a kényelem és a fenntarthatóság szempontjából további előnyöket kínálnak. A manuális és az érintésmentes csaptelep előnyeit ötvözik magukban. Használója eldöntheti, hogy a kézi működtetésű karral, vagy az érintésmentes technológiával szeretné szabályozni úgy, hogy a beépített érzékelővel indítja el a vízsugarat. Az infravörös érzékelő automatikusan és pontosan érzékeli a kéz közelségét, és rendkívül kényelmessé teszi a kézmosást. Az egyszerű és precíz kezelést biztosító GROHE SilkMove technológia folyamatos és tökéletes kényelmet nyújt.

ÉRJEN EL MINDENHOVÁ!

A GROHE Eurosmart kihúzható szórófeje soha nem látott rugalmasságot hoz a fürdőszobai csaptelepek használatába. Ez az innovatív funkció kiválóan alkalmas a mosdókagyló öblítésére, hajmosáshoz és más feladatokhoz, mivel nagyobb teret biztosít a mosdókagyló körül. A GROHE Magnetic Docking megoldás garantálja a szórófej könnyű visszahúzását és a kiinduló helyzetbe történő visszaállítását.

AMIKOR FONTOS A BIZTONSÁG

Az Eurosmart SafetyStop technológia hatékony termosztátos védelmet biztosít: a csapból folyó víz nem lehet melegebb egy előre beállítható értéknél. A technológia nyomásingadozás esetén is állandó vízhőmérsékletet biztosít. Az Eurosmart SafetyStop optimális védelmet nyújt, különösen gyermekek, idősek vagy mozgáskorlátozottak számára fenntartott létesítményekben.

TÖBBFÉLE KARTÍPUS

Az új Eurosmart termékcsaládban három különböző kar közül választhat. A „Loop” kar ergonomikus kialakítású és erősebb fogást biztosít. Különösen idősebbek vagy gyermekek számára lehet előnyös választás. A hosszú karos változatot orvosi felhasználásra, a könyökkel történő kezelés megkönnyítésére terveztük.

Keresd a GROHE termékeket az újHÁZ Centrumban, az ország több mint 80 pontján. Nézz szét bemutatótermeikben és a megfelelő termék kiválasztásában kérd szakértői kollégáink segítségét! https://www.ujhazcentrum.hu/kereskedesek