0

Új-Ház Debreceni út Kft.

Cégünk már több, mint három évtizede foglakozik építőanyagok értékesítésével. Az 1982-ben alapított Vajda Tüzép Nyíregyháza és a környékbeli településekről érkező Ügyfelek állandó és teljes körű kiszolgálását tartva szem előtt, valamint a folyamatos innovációnak köszönhetően az ország egyik legnagyobb építőanyag forgalmazó szakkereskedésévé fejlődött. 2004-ben új cégnévvel, mint Trend-Pont Kft. Csempe és Építőanyag Szakáruház folytattuk tevékenységünket – ahogy addig is, mint tüzép Nyíregyháza építőanyag piacán. A megnövekedett vásárlói igényeket kielégítendő 2005-ben új telephelyünkre költöztünk, ahol kimondottan az erre célra épült modern és minden igényt kielégítő bemutatóteremmel, valamint óriási raktárkapacitással állunk azóta is kedves Vevőink rendelkezésére.

Új cégnév, új telephely, de elvünk az elmúlt több, mint 3 évtized alatt mit sem változott:

„az elégedett Ügyfél a legfontosabb”.

Kereskedésünk 2005-ben csatlakozott Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózatához, az Újházhoz.

Folyamatosan bővülő és állandóan megújuló akciós építőanyag árukészlettel, különleges egyedi kedvezményekkel, szakképzett kollégákkal, ingyenes szaktanácsadással állunk minden eddigi és jövőbeli Partnereink rendelkezésére, mint a régió vezető építőanyag kereskedése. 

2022-ben megújult név alatt, de az eddig megszokott széles kínálatt és szakértelemmel folytatjuk tevékenységünket és állunk az építkezők, felújítók, szakkivitelezők rendelkezésére!

Bővebben