0

Hírek

Loop & Friends – avagy játék a színekkel és formákkal

Ha szaniterekre gondolunk, az esetek túlnyomó többségében az egyszerű, fehér szín ugrik be elsőként: fehér mosdó, fehér kád, zuhany, bútorok. Az utóbbi években szerencsére ez a kép már átalakulóban van, hiszen folyamatos fejlődés és megújulás jellemzi a gyártókat, rengeteg szín/felület és forma közül van lehetőségünk választani. Egy-egy feltűnő forma vagy szín kiválasztása pedig igazán karakteressé teheti fürdőszobánkat.

Tovább

Ügyfélelégedettség kérdőív

Szolgáltatásaink fejlesztése érdekében szeretnénk partnereink elvárásait, véleményét megismerni, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani számukra a jövőben is.

Tovább

Mire van energia?

Legfrissebb kutatásunkból kiderül, hogy a magyarok 37 százaléka tervez energiakorszerűsítést, de az elvárt eredményhez edukáció is szükséges

Tovább

Mesterhármas: forma, funkció és érzékiség

A LAUFEN új LUA kollekciója a gyártó és a neves tervező, Toan Nguyen régóta fennálló tervezői együttműködésének újabb gyümölcse, amely új formákat, letisztult vonalakat és időtálló fürdőszobai darabokat kínál a tervezőre jellemző elegáns, időtlen és átgondolt minőségi megoldásokkal párosítva.

Tovább

Arculatváltással ünnepli 25. születésnapját az Újház

25 éves fennállása óta az Újház mindig is úttörő, innovátori szerepet töltött be a piacon. Az évek alatt beszerzési társulásból erős franchise hálózatunk arculata idén megújul: országos építőanyag-kereskedelmi hálózatunk új névvel, új logóval és új szlogennel folytatja működését.

Tovább