0

Hírek

Nagy 2022-es építőipari körkép

Az elmúlt évben rengeteg újdonság történt az építőiparban. Sok befolyásoló tényező volt, ami hatással volt a 2022-es építőipari körkép kialakításában. Következzenek az adatok és a tavalyi év összegzése.

Tovább

Az építőipari piac várható változásai 2023-ban

Az elmúlt évek kétség kívül nyomott hagytak az építőiparban is. Túlfogyasztás, alul termelés és még sok egyéb tényező játszott közre a folyamatokban. Mostani cikkünkben megpróbáljuk összeszedni, hogy milyen változások várhatóak az építőipari piac területén 2023-ban.

Tovább

Jót tenni jó 2022-ben is

Az Újház az elmúlt években minden év végén a karácsonyi ajándékokra szánt összeg nagy részét jótékonysági célra fordítja, nem csak lokálisan, de központilag is.

Tovább

Fenntarthatóak, szépek és okosak is!

A fürdőszoba otthonunk egyik legfontosabb helyisége. Itt frissítjük fel magunkat reggel és te, ezáltal keretezi a napunkat. A Villeroy & Boch Subway 3.0 kollekciója minden jelenlegi és jövőbeli igényt teljesíteni tud 4 fő ismérvével: tartósság, esztétikum, okos funkciók és fenntarthatóság.

Tovább

Collaro - Karakteres stílus mindenekfelett

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a design. A design, ami modern, minőségi és magával ragadó. A Villeroy & Boch az eleganciát és a funkcionalitást ismét sikeresen ötvözte a Collaro termékcsalád modelljeiben. A feltűnő süllyesztett kialakítás az éleknél a kollekció egyértelmű ismertetőjegye. A kollekcióban mosdókat, bútorokat és kádakat egyaránt találunk.

Tovább

CSAPTELEPEK- A FÜRDŐSZOBA ÉKSZEREI

Fürdőszobánk tervezése talán az egyik legkreatívabb folyamat új otthonunk megteremtésében. A burkolatok, szaniterek, bútorok mellett jelentős szerephez jutnak a csaptelepek is, amelyek megkoronázzák művünket, hiszen az összhatásba illeszkedő 1-1 feltűnően elegáns vagy karakteres darabbal érhetjük el azt a bizonyos varázslatos hangulatot.

Tovább