Átadták a “Jobb vezetők, jobb világ” díjakat

2022. szeptember 16.

Egyre több az olyan sikeres felsővezető, aki amellett, hogy kiemelkedően ellátja munkahelyi pozícióját, (a vállalati CSR programokon túl) személyesen is hozzájárul a társadalmi felelősség vállaláshoz.


Átadták a “Jobb vezetők, jobb világ” díjakat

"Segítsünk másokon! Mert a mások is mi vagyunk."
Martin Luther King


Rendkívüli szárazság, erdőtüzek, váratlan időjárási események, pandémia. Nem is soroljuk tovább, hiszen a felsoroltak bármelyikéről is görcsbe rándulhat  a gyomrunk, nem hogy ennyi kihívástól egyszerre. Változásokra van szükség - minden területen. A második alkalommal átadott “Jobb vezetők, jobb világ”-díj idén is azokat a vezetőket ismerte el, akik nemcsak hisznek egy igazságosabb, egymásra jobban figyelő társadalomban, hanem vezetőként sokrétűen tesznek is ennek megvalósításáért.


Közhely, de igaz: “Ahogy fent, úgy lent, ahogy lent, úgy fent” - mindannyiunk feladata katalizálni a változást és a jó vezetői példák megsokszorozhatják, megerősíthetik a pozitív hatásokat.

Tisztán látják ezt azok a vezetők is, akik idén beküldték pályázataikat a Business Coach Kft. által hirdetett Jobb vezetők, jobb világ pályázatra.

A Business Coach Kft. pályázatot hirdetett olyan felsővezetőknek, akik a pozíciójuk betöltése mellett mást is tesznek azért, hogy jobb legyen a világ. 

A pályázat lezárult és szeptember 15-én a New York Kávéházban ünnepélyes keretek között átadták a díjakat.
Egyre több az olyan sikeres felsővezető, aki amellett, hogy kiemelkedően ellátja munkahelyi pozícióját, (a vállalati CSR programokon túl) személyesen is hozzájárul a társadalmi felelősségvállaláshoz. 

Ennek a társadalmi felelősségvállalásnak számtalan formájával találkoztak a zsűritagok az idei pályázat esetében is.
A pályázatra jelölt vezetők közül vannak, akik daganatos vagy hátrányos helyzetű gyerekeket támogatnak, vannak, akik a közelünkben zajló háború kapcsán buzdítottak összefogásra. Vannak, akik kifejezetten a helyi értékekre, kisközösségi fejlesztésre fókuszálnak és vannak, akiknél a jövő generációjának mentorálása van a fókuszban.

A második alkalommal meghirdetett „Jobb vezetők, jobb világ!” pályázatra az ország számos, neves intézményének vezető beosztású dolgozói pályáztak idén is.

A 2022. szeptember 15-én, a New York Palace Caféban tartott díjátadón a következők részesültek elismerésben:

A XXI. századi Csúcsvezetői Akadémián való részvételi lehetőséget nyert:
Gothárdi Ibolya, 4iG Nyrt., HR Igazgató
Juhász Attila, újHÁZ Piramis Építőház Kft., ügyvezető


A XXI. századi Csúcsvezetői Klubon előadási lehetőséget nyert:
Gazsi Zoltán, Eisberg Hungary Kft., ügyvezető


A pályázatok elbírálói: 
Komócsin Laura, a “Jobb vezetők, jobb világ!” pályázat alapítója és zsűrielnöke, Risztov Éva olimpiai bajnok, Balatoni József (Jocó bácsi világa) bestseller ifjúsági regényíró, Nagy Réka, Ökoanyu, Greskovits György, Milestone Intézet Oktatási programvezető.

A pályázat 2023-ban is kiírásra kerül, addig is 2023. április 1-ig a Mentor Oscar díjra lehet pályázni a https://mentoroscar.hu/  oldalon.