CSAPTELEPEK- A FÜRDŐSZOBA ÉKSZEREI

2022. december 15.

Fürdőszobánk tervezése talán az egyik legkreatívabb folyamat új otthonunk megteremtésében. A burkolatok, szaniterek, bútorok mellett jelentős szerephez jutnak a csaptelepek is, amelyek megkoronázzák művünket, hiszen az összhatásba illeszkedő 1-1 feltűnően elegáns vagy karakteres darabbal érhetjük el azt a bizonyos varázslatos hangulatot.


CSAPTELEPEK- A FÜRDŐSZOBA ÉKSZEREI

A LAUFEN csaptelepei igazán jó választásnak bizonyulhatnak kompatibilitás szempontból is, mivel kialakításukban és kezelésükben tökéletesen illeszkednek a vállalat mosdóihoz, zuhanyzóihoz és kádjaihoz.

165 éves tapasztalat
A nemes csaptelepek gyártásához a márka a Laufenben (Svájc) található cégközpont svájci minőségi gyárának know-how-jára támaszkodik, amelyet 2009-ben vettek át és amely 165 éves tapasztalattal rendelkezik a magas minőségű csaptelepek gyártásában.  A LAUFEN napjainkban is piacvezető szerepet tölt be Svájcban a csaptelepek terén, amely nagyrészt annak köszönhető, hogy megértette, hogyan lehet kifinomult tervezési menedzsmentjét erre a területre is kiterjeszteni. A vállalat széles portfólióval rendelkezik a csaptelepek terén is a rá jellemző kifinomult esztétikával.  Egyaránt meggyőző szerkezeti felépítés, felületi minőség, a funkcionalitás és a gazdaságos fogyasztás szempontjából is- a mosdóban, a zuhany alatt vagy a kádban.

Keresd a Laufen termékeket az Újházban, az ország közel 100 pontján. Nézz szét bemutatótermeikben és a megfelelő termék kiválasztásában kérd szakértői kollégáink segítségét! https://www.ujhaz.hu/kereskedesek