Éld át a zuhanyzás örömét!

2024. június 17.

Már majdnem elkészült álmaid vadiúj fürdőszobája, de még hiányzik belőle a zuhany?


Kéznél van a megoldás, hiszen a GROHE Tempesta zuhanyrendszerei kiváló megoldást jelenthetnek a modern fürdőszobád számára. Könnyen összeszerelhető, és a legújabb technológia segítségével nyújt páratlan zuhanyélményt: a Tempesta zuhanyrendszer nem okoz csalódást.

A Tempesta termékcsaládban mindenki megtalálhatja a saját pénztárcájára méretezett megoldást, így bárki megtapasztalhatja, hogy mekkora különbséget jelentenek a GROHE-zuhanyok. A rendszer teljeskörű megoldást kínál, így időt és pénzt takaríthatsz meg, mivel nem kell hozzá kiegészítő alkatrészeket beszerezni és felszerelni.

Miért válaszd a Tempesta zuhanyrendszert?

A válasz egyszerű: mert a Tempesta zuhanyrendszerek nemcsak esztétikusak, de műszaki megoldások egész sorát vonultatják fel. A 390 mm-re kinyúló zuhanykar egyik oldalról a másikra elforgatható, így ki-ki tetszés szerint a számára legkellemesebb zuhanyzást nyújtó pozícióba állíthatja be. A zuhanyrúd csúszó eleme könnyen mozgatható fel-le, így a család apraja és nagyja testmagasságától függetlenül ugyanazt a kényeztető élményt élheti át zuhanyzáskor.

Rejtett megoldások a maximális kényelem és helytakarékosság érdekében!

Ha kifejezetten a minimalista fürdőket kedveled, akkor számodra a legjobb választás a GROHE falsík mögötti zuhanyszettjei lesznek, amelyek kerek és szögletes formában is elérhetőek, valamint számtalan fejzuhany, kézizuhany és kezelő kombinációban, az egykaros technológiától egészen a termosztátos megoldásig.

Használd ki a víz összes fizikai tulajdonságát ahhoz, hogy egyedi élménnyé tedd a zuhanyzást. Ráadásul a Tempesta 110-es zuhanyrendszereket 2024. június 15 – július 28. között akciósan vásárolhatod meg fürdőszobaszalonnal rendelkező Újház kereskedéseinkben!

Itt érheted el az akciós termékek listáját, a javasolt fogyasztói árakkal.