Fenntarthatóak, szépek és okosak is!

2022. december 19.

A fürdőszoba otthonunk egyik legfontosabb helyisége. Itt frissítjük fel magunkat reggel és te, ezáltal keretezi a napunkat. A Villeroy & Boch Subway 3.0 kollekciója minden jelenlegi és jövőbeli igényt teljesíteni tud 4 fő ismérvével: tartósság, esztétikum, okos funkciók és fenntarthatóság.


Subway 3.0: Az életre szóló fürdőszoba

Dizájn és praktikum a mosdóknál

A Subway 3.0 mosdókat egyenes, szögletes vonalakból álló design jellemzi. Fontos szempont a tervezésnél, hogy a sarokváltozatban is kapható modellek száma is jelentős. A modelleket vékonyfalú, keskeny peremek és kis rádiuszok kívül-belül finom megjelenés jellemezi, de a funkcionalitás is kulcsfontosságú szerepet kap: a mély kagylók és széles oldalsó peremek a jobb kihasználhatóság érekében. A kollekció egyik védjegye a hosszúkás túlfolyó, ami stílusában lekerekíti a dizájnt.

Stílusos bútorok

A fürdőszobabútor kiválasztása ma már ugyanolyan nagy gonddal történik, mint bármelyik másik helyiség esetén. A bútorok mérete, stílusa és kihasználhatósága alapvető kérdés, hiszen ezek nagyban befolyásolják az itt eltöltött pihentető percek mennyiségét és minőségét. Az új Subway 3.0 bútor a belső frontjaival, vékony falaival, nyitott polcelemeivel és teljes hosszúságú fogantyúprofiljaival a kollekció egyik sikerdarabja. A letisztult Brillant White, White Matt és Volcano Black színek tökéletesek az időtlen belső terekhez; a Taupe és a Cashmere Grey lágy árnyalatai természetes kisugárzásukkal keltenek pozitív benyomást, a Marine Blue és a Graphite színek pedig igazi bájt adnak a fürdőszobának. A meleg Arizona Oak, Nordic Oak, Kansas Oak és Stone Oak színű fahatású bútorok kellemesen lágy atmoszférát teremtenek. Olyan kiegészítőkkel tudjuk egyedivé tenni kedvenc darabjainkat, mint az alumínium és Volcano Black színekben kapható fogantyúk, amelyek bármilyen bútorszínnel és felülettel kombinálhatók. A fogantyúk a fehéren kívül más színekben is elérhetőek, amelyekkel megőrizhető a lakkozott bútor monokróm „színre-szín” dizájnja. A bútorcsalád tárolóegységekből, oldalsó szekrényekből, magas szekrényekből, nyitott tükrös polcokból és komódokból áll. Szintén óriási plusz, hogy az ujjlenyomat-mentes bevonatnak köszönhetően a felületek könnyen tisztán tarthatóak.

Okos világítás és tükrök

A Subway 3.0 bútorcsalád részét képezik a különböző méretű szögletes tükrök, illetve két kerek tükör is, White vagy Black Matt színű alumínium kerettel. A sokoldalú, tompítható fényű LED világítócsík be- és kikapcsolható egy érintőszenzorral, vagy csatlakoztatható minden standard okosotthon-rendszerhez a ZigBee® készlettel (külön kapható). A tárolóegységek kiegészíthetők fiókkal és aljzatvilágítással is, sőt, utólag ZigBee®-vel történő felszereléssel okosotthon-kompatibilissé is tehetők.

Ergonomikus fürdőkádak: garantált nyugalom és kikapcsolódás

A Subway 3.0 kádak a több mint 60%-ban kvarcot tartalmazó magas minőségű Quaryl® anyagból készülnek. Ez az anyag a fürdőkádakat nagyon karcállóvá és színtartóvá teszi, ezért kimagasló tartósságról beszélhetünk. A csupán 10 mm vékony peremű háttámasszal és hosszúkás túlfolyóval ellátott fürdőkádak magukban foglalják a kollekció jellemző dizájnelemeit a tökéletes harmónia elérése érdekében. A nagyon ergonomikus kialakítású háttámasz kényelmes ülőpozíciót és kellemes fejtartást biztosít. A fürdőkád továbbfejleszthető egy másik kényelmi elemmel, a fürdőkád feltöltését biztosító új SilentFlow rendszerrel, melynek segítségével a víz alulról, csillag alakban folyik a kádba.

Vízmegtakarító WC

A kollekció központi darabja a víztakarékos, szuper tiszta TwistFlush WC. A TwistFlush technológia az irányított vízörvény fizikai erejét felhasználva erőteljesen öblíti le a WC szinte teljes belső részét nagyon halkan. A kúpos kialakítású, teljesen perem nélküli, szuper sima falakkal rendelkező WC-n a szennyeződés nehezen tapad meg, a TwistFlush rendszer pedig kiváló munkát végez még egy kisebb mennyiségű vízzel is. Másfelől, a WC-nek csak 4,5 liter vízre van szüksége egy nagy öblítéshez, és csupán 3 literre egy kicsihez. Egy négytagú család évente akár 19.700* liter vizet is megtakaríthat.

Keresd a Villeroy & Boch termékeit az Újház kijelölt kereskedéseiben! Nézz szét bemutatótermeikben és a megfelelő termék kiválasztásában kérd szakértői kollégáink segítségét! https://www.ujhazcentrum.hu/kereskedesek