Loop & Friends – avagy játék a színekkel és formákkal

2022. november 28.

Ha szaniterekre gondolunk, az esetek túlnyomó többségében az egyszerű, fehér szín ugrik be elsőként: fehér mosdó, fehér kád, zuhany, bútorok. Az utóbbi években szerencsére ez a kép már átalakulóban van, hiszen folyamatos fejlődés és megújulás jellemzi a gyártókat, rengeteg szín/felület és forma közül van lehetőségünk választani. Egy-egy feltűnő forma vagy szín kiválasztása pedig igazán karakteressé teheti fürdőszobánkat.


A Villeroy & Boch kínálatában található Loop & Friends mosdókollekciója a bizonyíték arra, miképpen lehet jól játszani a különböző formákkal és geometriákkal. A Loop & Friends mosdóit a magával ragadó stílus, merészség, kifinomultság, magas minőség egyaránt jellemezi.

Az egyéniség 3 x 3 x 3 koncepciója

A Loop & Friends megalkotta a 3 x 3 x 3 koncepciót, amely 3 forma, 3 beépítési típus, 3 szín elérhetőségét jelenti, melynek kombináció minden fürdőszoba stílushoz képes illeszkedni.

Kreatív formák

Kerek, ovális, szögletes – a jó dizájn önmagáért beszél. Bármelyik formába szeretünk bele, formától függetlenül, mindegyik típus elérhető a kivételes látványt nyújtó ráültethető, klasszikus beépített vagy egyszerű alulról beépíthető változatban is. Keskeny peremeik és vékony falaik könnyű, légies hatást keltenek, amelyek garantált sikert aratnak a letisztult stílus kedvelői körében. Ez a rendkívül tiszta és finom dizájn csak a TitanCeram-nak, annak az anyagnak köszönhető, amely esetében a titánoxid a kerámiát rendkívül szilárddá és stabillá teszi. Olyan, magas minőségű részletek egészítik ki, mint a hosszúkás alakú túlfolyó és a külön rendelhető kerámia lefolyószelep.

 

Lehengerlő színek- színes egyéniségeknek

Szerencsére a kollekció darabjai jó alternatívát kínálnak a nem szokványos darabot keresők számára is. Színek terén a hagyományos fehér mellett 3 extra színből tudunk még választani, amely színek matt felülettel is választhatóak. A mélyfekete Ebony színben a mosdó magabiztosságot sugároz, ezért ezt kimondottan a határozott, karakteres személyiségeknek ajánljuk.

A lágy szürke Graphite tökéletes mindazoknak, akik az enyhén visszafogott megjelenést részesítik előnyben, ugyanakkor igazán trendkövetőek szeretnének lenni. A finom bézs Almond pedig csodálatosan meleg hatást kelt, amivel a stílusos elegancia híveit rögtön elcsábítja. A különböző méretekben kapható, 14 modellből álló mosdó-család minden olyan ízlést és igényt ki tud elégíteni, amely egy 21. századi fürdőszobában felmerülhet.

Keresd a Villeroy & Boch termékeit az Újház kijelölt kereskedéseiben! Nézz szét bemutatótermeikben és a megfelelő termék kiválasztásában kérd szakértői kollégáink segítségét! https://www.ujhazcentrum.hu/kereskedesek