Mesterhármas: forma, funkció és érzékiség

2022. október 10.

A LAUFEN új LUA kollekciója a gyártó és a neves tervező, Toan Nguyen régóta fennálló tervezői együttműködésének újabb gyümölcse, amely új formákat, letisztult vonalakat és időtálló fürdőszobai darabokat kínál a tervezőre jellemző elegáns, időtlen és átgondolt minőségi megoldásokkal párosítva.


A stílusos design és a letisztult vonalvezetés exkluzív megjelenést kölcsönöz a kollekció darabjainak, amelyek egyértelmű sikert aratnak a minimalista design kedvelői körében.

 

"A fürdés az életünk része. Számomra a LUA azt a kihívást jelentette, hogy egy olyan sorozatot hozzak létre, amely egyszerű és teljes minden alkotóelemében, a kerámiától a bútorokon és a fürdőkádakon át a csaptelepekig" –Toan Nguyen, a LAUFEN LUA kollekciójának tervezője.

A sorozat összes eleme ovális formán alapul, enyhén ívelt élekkel. Az új geometriai forma számos rajzot és vizsgálatot igényelt a megfelelő eredmény elérése érdekében. A tervező tengernyi időt fordított a részletgazdagságra és ennek a kitartó munkának köszönhetően az eredmény egy egyszerű, stílusos és időtálló design lett. A LUA-t kádakat, wc-ket és mosdók egyaránt tartalmaz.

A fenntarthatóság mára már kulcskérdés LAUFEN kollekcióban, így a LUA esetében is fontos tényezőnek számított már a tervezési szakaszban is. A kollekció darabjai nagyszerűen párosíthatóak a LAUFEN más sorozataival. A LUA-t kádakat, wc-ket és mosdók egyaránt tartalmaz.

"A kerámia nem a múlté – időtlen" – mondja Toan Nguyen.

Keresd a Laufen termékeket az Újházban, az ország közel 100 pontján. Nézz szét bemutatótermeikben és a megfelelő termék kiválasztásában kérd szakértői kollégáink segítségét! https://www.ujhaz.hu/kereskedesek