Pulsify- Összehasonlíthatatlan zuhanyélmény bármilyen méretű fürdőszobában

2022. december 20.

Élvezze a legnagyobb fokú szabadságot egy rendezett, stílusos környezetben!
A hansgrohe Pulsify termékcsaládjával még a legkisebb helyen is eddig soha nem tapasztalt, testi és szellemi ellazulásban lehet része.


Pulsify- Összehasonlíthatatlan zuhanyélmény bármilyen méretű fürdőszobában

Élvezze a legnagyobb fokú szabadságot egy rendezett, stílusos környezetben!

A hansgrohe Pulsify termékcsaládjával még a legkisebb helyen is eddig soha nem tapasztalt, testi és szellemi ellazulásban lehet része.

Kötöttségek nélkül

Felépítése rendkívül kompakt, a rendszer bármilyen fürdőszobába beépíthető, mérettől függetlenül. Ezen felül olyan elemeket és felületeket választhat a széles kínálatból, amelyek tökéletesen illenek a személyiségéhez és stílusához. Az időtálló dizájn, a kiváló minőség és az intelligens módon integrált polcok hosszú élettartamú örömforrássá teszik a Pulsify-t, ráadásul fenntarthatósági és biztonsági szempontból is iránymutató.

A Pulsify-ba épített PowderRain vízsugár milliónyi apró, mikrofinomságú vízcsepp alkotta vízburokkal vonja be a testét, ennek köszönhetően minden zuhanyozás után szabadabbnak, könnyedebbnek és élettel telibbnek érzi majd magát. Az innovatív Select technológiának köszönhetően pedig pofonegyszerűen és kényelmesen választhat a további 2, zuhanyfejbe épített vízsugárfajta közül.

Energiatakarékos

Válassza az EcoSmart válozatot, és takarékoskodjon a vízzel és az energiával úgy, hogy közben nem kell lemondania a megszokott zuhanyélményről. A technológia csökkenti az átfolyási mennyiséget, ezáltal biztos befektetéssé teszi a Pulsify-t. A hagyományos termékekhez képest akár 60 százalékkal csökkentheti vízfogyasztását.

Innovatív

Számos további innováció gondoskodik arról, hogy a Pulsify ne csak örömet okozzon, hanem rendkívül praktikus is legyen:

  • A QuickClean a lehető legegyszerűbbé teszi a tisztítást. Gond nélkül, villámgyorsan eltávolíthatja a vízkőlerakódásokat mindössze úgy, hogy az ujjaival ledörzsöli a rugalmas szilikonfúvókákat.
  • A Pulsify fejzuhany nem csak a fürdőszobájához, de a testéhez is tökéletesen igazodik: 10–30°-os szögállítási lehetősége rugalmas használatot biztosít bárkinek, aki teljeskörű kényeztetésre vágyik.

A Pulsify-jal a dizájnba, a fenntarthatóságban és a biztonságba fektetbe. Erről a márka időtálló és bármilyen fürdőszobában jól mutató formavilággal, valamint a sokszor bizonyított hansgrohe minőséggel gondoskodik.

A Pulsify előnyei:

• Egyedülálló zuhanyélmény a PowderRain vízsugárnak köszönhetően

• Modern, lapos kialakítás, mely tökéletesen illeszkedik bármilyen fürdőszobába

• Króm, matt fekete és matt fehér felülettel kapható

• Egyszerű telepítés

• Falsíkon kívüli és falsík alatti változat választható

• Az innovatív Select vezérléssel egyszerűen válthat a vízsugár fajták között

• Vízfogyasztás aktív szabályozása mennyiségvezérléssel

• Az EcoSmart változatokkal akár 60 százalékkal csökkentheti vízfogyasztását

• Az integrált polcok helyet biztosítanak a tisztálkodási termékek és a kiegészítők számára

Keresd a hansgrohe termékeket az Újház kereskedésekben, az ország közel 100 pontján. Nézz szét bemutatótermeikben és a megfelelő termék kiválasztásában kérd szakértői kollégáink segítségét! https://www.ujhazcentrum.hu/kereskedesek