0

Azul 2000 Kft., Gyomaendrőd

1998-ban nyitottuk első üzletünket, de hamar észrevettük, hogy a környéken milyen nagy szükség van megbízható csempekereskedésre. Bebizonyosodott, hogy a vásárlók és saját igényünket nem tudjuk 50 nm-en kielégíteni, ezért már kellően megerősödve, 2003-ban a meglévő üzlethez közel, saját ingatlan után néztünk. Az egyszerű kis házban, komoly átalakítás után, az eredetileg betéti társaságban üzemelő cégből átalakulva, Azul-2000 Kft-ként, 2004 januárjában megnyitottuk új impozáns üzletünket, Azul Fürdőszobaszalon és hőszigetelő centrum néven.

Itt már közel 250 nm-en, 18 fürdőszobai és konyhai boksszal, 250 burkolt felülettel, számtalan állvánnyal, hidromasszázs kádakkal és zuhanyokkal, működő csaptelepekkel próbáljuk vásárlóink minden igényét kielégíteni és vásárlásukat megkönnyíteni. Ezen kívül üzletünk külső falára felkerült 12 mediterrán kőminta és 70 Baumit vakolat színminta, amit folyamatos bővítés követ, ezzel is segítve a hosszú távú minőségi választást.

A nyitásra választékunk tovább bővült. A fürdőszoba szalonok és hőszigetelő centrumok teljes termékskálája mellett már kínálunk gipszkarton rendszereket, mediterrán köveket, kőápolókat, és kapcsolataink révén szinte már bármilyen terméket ami felújítással és építkezéssel kapcsolatos. Ezeken belül Porotherm téglákat, Ytongot, Eternit palát, térburkoló köveket, kül- és beltéri medencéket is szállítunk a környékbe és az ország számos területére.

A 8 év alatt beszerzésünk is nagyon megváltozott és folyamatosan változik. Többek között saját importunk mára elérte a 14 olasz és spanyol gyárat, valamint a megbízhatatlan beszállítókat a minimálisra csökkentettük, csak azokkal dolgozunk együtt akik a cég legendás megbízhatóságát tovább tudják öregbíteni. Forgalmunk növekedésével arányosan, kollégáink száma is folyamatosan nőtt, akik a gyárak által tartott továbbképzéseknek köszönhetően, szinte minden kérdésre pontos válasszal tudnak szolgálni. Ezen kívül helyszíni felméréssel, tanácsadással, szereléssel, és nem utolsó sorban, akár ingyenes házhoz szállítással segítjük vásárlóinkat.

Kripta Péter
ügyvezető