0

Bathó Kft.

A Bathó Kft. 1992 szeptemberében alakult betéti társaság formájában, mint fakereskedés. Cégünk telephelye Szolnok belvárosától 2 km-re a fő közlekedési útvonal mellett helyezkedik el 20 ezer m2 területen, ebből 4 ezer m2 a beépített üzlet és csarnok területe. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Telephelyünkön foglalkozunk építőanyag kereskedelemmel, fenyő fűrészáru kereskedelemmel, lapszabászattal, méretre vágással, élfóliázással, bútoripari vasalatok, szerelvények, kiegészítők értékesítésével, csempe és szaniter értékesítéssel.

2002-ben költöztünk jelenlegi telephelyünkre, ahol már komolyabb termékkínálattal vártuk kedves vásárlóinkat. A termékpaletta bővült homlokzati hőszigetelési anyagokkal, cserepekkel, térburkolati és kerámiafalazó elemekkel, cementtel és betonacéllal is, amelyek nagy részét bemutatótermünkben meg is tekinthetik a vásárlók. Különböző gyártók kiemelt kereskedő partnerei lettünk, ezzel is biztosítva, hogy vásárlóinknak mindig a legújabb fejlesztésű alapanyagokat, kellékeket kínáljuk. A piaci pozíciónk megtartása érdekében minden évben újabb termékköröket vezettünk be, ezek eredményeként 2010-ben megnyitottuk bemutatótermünket, ahol számos nyílászárót tekinthetnek meg a hozzánk látogatók. 2011-ben a barkács vonal felé nyitottunk, ezzel is bővítve kínálatunkat. Megkezdtük barkács gépek, festékek, kellékanyagok és egyéb szerszámok forgalmazását is. 

Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy vásárlóink visszatérjenek hozzánk, ezért sokrétű és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk. Házhoz szállítást vállalunk, érdeklődő látogatóknak segítünk a döntésben, költség kalkuláció elkészítésében. Telephelyünkön szakemberektől kérhet szaktanácsot, egyedi ajánlatot, terveket. Építőipari szaktanácsadást biztosítunk tetőfedés, falazás, mázolás és lapszabászat terén.

Bővebben