0

Bau-Trans 2000 Kft.

A Bau-Trans 2000 Kft 1995-ben alakult családi vállalkozásként. A Bau Trans 2000 Kft 1995 óta létezik. Klasszikus családi vállalkozásként jött létre és ebben a tulajdonosi formában működik ma is. Jelenleg Ceglédbercelen, Cegléden és Nagykőrösön összesen 6 építőanyag-telepünkön vásárlóink megkaphatnak minden klasszikus építőanyagot, ami egy ház építéséhez kell.

2001 óta működik betonkeverő üzemünk. Ceglédi csempeszalonunkat 2004-ben nyitottuk. 2012 nyár elején nyitottuk meg Kecskeméten új, 800 m2 alapterületű csempeszalonunkat. Modern és országos szinten is színvonalas bemutatótermünkben egy olyan szolgáltatással várjuk vásárlóinkat, ami még a világon is ritkaság: 3 dimenzióban és életnagyságban nézhetik meg leendő fürdőszobájukat.
2007-ben vásároltunk Kecskeméten egy mezőgazdasági áruházat. 2009-ben pedig Cegléden nyitottunk egy 4400 m2-es barkács- és mezőgazdasági áruházat, melynek a „HOBBI" nevet adtuk. 2011-ben Cegléden, majd 2012-ben Kecskeméten nyitottuk meg festékáruházainkat, ahol a falfestékeken, tapétákon, vakolatokon, hőszigetelő rendszereken kívül keverünk autófestékeket, bútorlakkokat is.

Folyamatos fejlődésünk annak köszönhető, hogy vállalkozásunk a „vevőcentrikus" vonalat képviseli. Pontos statisztika nincs, de az elmúlt 18 év alatt több tízezren vásároltak már nálunk, és ugye „Ennyi ember nem tévedhet!" Aki építkezése, lakásfelújítása során cégünket választja, az alap betonjától, az ablakon keresztül, az ablakra kerülő függönyig mindent megvásárolhat nálunk. Minden egységünket úgy alakítottuk, hogy vevőink a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálást kapják. Minden szolgáltatásunk vásárlóink kényelmét szolgálják. Minden ügyfelünk, minden egységünkben kiemelt figyelmet kap!

A jobb beszerzési árak és kölcsönös egymás segítése reményében csatlakoztunk 2012 végén az újHÁZ Centrum csoporthoz.

Minden egységünkben fő célunk: a megelégedett és elkápráztatott vásárló!

Bau-Trans 2000 Kft. további telephelyei:

Cegléd, Nagykőrös, Ceglédbercel

Bővebben