0

Bodrogi Építési és Barkácsáruház - Újszeged

Bemutatkozó:

A vállalkozás tevékenységi köre öt fő részből áll: építőipari kivitelezés, építőipari kereskedelem, tervezés, Ingatlan-beruházási, forgalmazási, eladási, kezelési tevékenység, és energetikai tanúsítás. Tulajdonosként asztalos üzemet működtetünk, cégünk tagja és résztulajdonosa az Új Ház Csoport országos építőanyag beszerző és értékesítő hálózatnak, e mellett fontos feladatunknak tekintjük a támogatást és az oktatást.

A kft. létszáma közel 250 fő, amely a munkák során kiegészül a társvállalkozók, alvállalkozók létszámával. A legkorszerűbb gépek, eszközök, számítógépes programok segítik magasan képzett dolgozóink mindennapi tevékenységét.
Munkánkat magas színvonalon, pontosan teljesített határidőkkel, a megállapodások maradéktalan betartásával végezzük. Cégünk versenyképességének javítása, a színvonalas munkavégzés érdekében ISO 9001-es minőségirányítási, ISO 28001-es munkahelyi és egészségvédelmi és ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszerrel, valamint teljes körű építési felelősségbiztosítással rendelkezik. A kiépített minőségirányítási és környezetközpontú irányítási rendszereket olyan eszköznek tekintjük, mely segítségével kollégáink elkötelezetté válnak a minőségi munkavégzés iránt, a vállalkozás szolgáltatási színvonala folyamatosan fejlődik, ezáltal a társaság működése gazdaságosabb, eredményesebb, a versenyképessége és a vevői elégedettség növekszik.
Az eltelt két évtized alatt vállalkozásunk a szakmában meghatározó tényezővé vált elsősorban partnereink igényeinek gyors, pontos és kiemelkedő minőségű kielégítése révén: mind az épületek, létesítmények megvalósítása, mind a kereskedelem és szolgáltatások terén. - Bodrogi Ferenc és Bodroginé Kókai Gyöngyi

Legújabb telephelyünk Újszegeden a Töltés u. 60. szám alatt nyílt meg, amely csaknem 100 négyzetméteres üzlettérrel és több 100 négyzetméteres raktárterülettel rendelkezik. Áruházunk termékkínálata igen széles hiszen építőanyagok, barkácsáruk, ragasztástechnikai termékek, valamint festékek és építőipari szerszámok közül egyaránt válogathatnak az építkezők és felújítók. Új telephelyünkön a tőlünk megszokott szakértelemmel és folyamatosan megújuló árukészlettel várjuk kedves vásárlóinkat! 

Bodrogi Bau Kft. további telephelyei:

Csongrád, Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhely, Budapest, Szeged

Bővebben