0

Csepregi és Társa Kft.

Cégünket 1991 szeptemberében családi vállalkozásként alapítottuk meg. 2007-ben csatlakoztunk Magyarország egyik legnagyobb építőanyag beszerzési társaságához, az Új-Ház csoporthoz annak érdekében, hogy cégünk hosszú távú fejlődését és versenyképességét biztosítsuk.

Több mint 25 éve kínálunk kiváló minőségű fenyő fűrészárut szlovák, cseh, osztrák, német és svéd beszállítóktól, valamint jelentős építőanyag kereskedelmi tevékenységet is folytatunk. Választékunkban a meghatározó hazai és külföldi építőanyag gyártók termékei szerepelnek.

Az építőanyagok forgalmazása mellett választékunkat hideg- és melegburkolati anyagokkal, burkolási segédanyagokkal és szaniter árukkal bővítettük. Bemutatótermünkben nagy szín-, forma- és méretválasztékban tekinthetők meg több - a világon elismert - olasz burkolólapgyártó termékei, mint például a Ceramica Imola, Casalgrande Padana, LaFaenza, Cerdomus, Ceramica Vogue. Termékválasztékunkat bővítve 2010-ben megnyitottuk épületgépészeti szaküzletünket, amelyben a víz-, gáz- és fűtésszereléshez szükséges szerelvények és készülékek széles választékával állunk vevőink rendelkezésére. Az általunk forgalmazott termékek megoldást kínálnak mind a kivitelezőknek és beruházóknak, mind a magánvevőknek.

Cégünk törekvése a megbízhatóság, a jó minőség, a vásárlók minél magasabb szinten történő kiszolgálása.

Bővebben