0

Épforg Kft.

Az Épforg Kft. családi vállalkozásból lett építőanyag kereskedőlánc, amely 1987 óta segít az építkezőknek eligazodni az építőanyagok széles kínálatában, és abban, hogy mindenből a legmegfelelőbbet sikerüljön kiválasztani.

A teljeskörű építőanyag kínálat mellett a másik fő profilunk a fürdőszobai termékek, burkoló anyagok és fürdőszoba felszerelések forgalmazása. Míg korábban a választék hiánya okozott gondot, ma a bőség zavara nehezíti a döntést. Üzleteinkben ehhez tudunk ötleteket, tanácsokat adni, hogy ki-ki megtalálja az ízlésének, és nem utolsó sorban pénztárcájának megfelelő legjobb megoldást. Kínálatunkban megtalálható olasz, spanyol vezető csempegyárak termékei, pl Imola, Marazzi,Aranda, Ape, Zalakerámia termékek, szaniterek, csaptelepek, zuhanykabinok, ragasztóanyagok, fúgázók, vízszigetelők, kiegészítők és még sok minden más. Továbbá vállaljuk építőipari munkák teljes körű kivitelezését garanciával, referenciákkal. Kisebb felújítási munkálatoktól egészen a komplett családi házak felépítéséig: hideg-melegburkolási munkálatok, házak hőszigetelése, nyílászárók cseréje, térkövezés.

Cégünk 2002-ben csatlakozott a ma már országos lefedettségű építőanyag beszerzési hálózathoz, az Újház Zrt.-hez, amely további garanciát jelent piacképes áraink kialakításában. Így a térségünkben már megszerzett vezető pozíciónkat tartani tudjuk, illetve a gyártóktól való közvetlen vásárlás lehetővé teszi, hogy jó minőségű árut kínáljunk kedvező áron. Számunkra visszatérő elégedett vásárlóink a legjobb referenciák, akik családias hangulatban szerzik be a számukra fontos építőanyagokat pincétől a padlásig.

Szakmailag felkészült és udvarias munkatársaink korrekt, akár személyre szabott árajánlatot adnak.

Szeretettel várunk:
Az Épforg kft csapata

Bővebben