0

FEKI Kft. - Fertőszentmiklós

Az 1992-ben induló családi vállalkozásunk elnevezése a két alapító vezetéknevéből született (FEkete, KIss). Közel egy évig lakóházunk udvarán működött a vállalkozásunk, majd 1993-ban költöztünk első telephelyünkre, amely közel 9.000 m2.

2003 júliusában Fertőszentmiklóson újabb telephellyel bővült cégünk. Hatalmas területen, közel 17.000 m2-en raktározási és árukiadási feladatok ellátása mellett tüzelőanyagokat (szén, fa brikett) is forgalmazunk.

2022 nyarán újabb mérföldkőhöz érkeztünk: fertődi és fertőszentmiklósi telephelyünkegyesült Fertőszentmiklóson, így már mind az építőanyag, mind a burkolat-szaniter üzletágunk egy helyen található meg.

A parkolási és rakodási lehetőségek is kedvezőek, a kisebb és nagyobb tételeket vásárlók számára egyaránt. Fontosnak tartjuk, hogy komplett szolgáltatást nyújtva vásárlóink megfelelő tájékoztatást kapjanak termékeinkről. Ennek érdekében segítséget nyújtunk és az adott építési, felújítási feladathoz megfelelő minőségi termékeket ajánlunk.

A kezdetben csak hagyományos építőanyagokat kínáló árukészletünk mára az építkezéshez vagy felújításhoz szükséges anyagok szinte teljes kínálatával rendelkezik. A gyors rakodás érdekében segítőkész árukiadóink és rakodógépeink állnak Vásárlóink rendelkezésére.
A forgalmazott termékek számának bővülése mellett az esztétikai, minőségi követelményeknek is igyekszünk maximálisan eleget tenni. Bemutatótermünk külön épületben kapott helyet, ahol csempe, járólap, fürdőszobakellék választékunk, valamint sok egyéb termékünk megtekinthető.

Abban az esetben, ha leendő Vásárlónk olyan terméket keres, amely akkor éppen nem található meg raktárainkban, pontos egyeztetés után megrendelheti. Az áru érkezésekor azonnal értesítjük, vagy igény szerint kiszállíttatjuk a terméket. A megrendelési idő termékenként változó, azonban az évek során a gyártók és nagykereskedések számára is garancia a FEKI név, így elértük, hogy megrendeléseinket a lehető legrövidebb idő alatt, kedvező áron teljesítsék.

 

Bővebben