0

Házépítők Áruháza

Vállalkozásunk 1984-ben családi vállalkozásként jött létre. Célunk akkoriban az alapvető építő- és tüzelőanyagok forgalmazása volt. 2004-ben felvettük a Házépítők Áruháza nevet, amelyet az "építés, szépítés, lakásfelszerelés" szlogennel hirdettük. Az alapvető építőanyag forgalmazásától napjainkig eljutottunk 29 ezer termék kínálatáig, melyet körülbelül 300 cég termékeiből állítottunk össze.

Telepünket folyamatos bővítések segítségével egy 800 m2-es áruházzá fejlesztettük. Az emeleten egy 400 m2-es fürdőszoba bemutatótermet alakítottunk ki, ahol széles választékban mutatjuk be a burkoló anyagokat, szanitertermékeket és csaptelepeket. Az udvarunkban helyet kapott egy tetőcserép-és térkő bemutatókert és egy nyílászáró bemutató terem is. Fő termékköreink, az építőanyagokon túl: villanyszerelés, barkácsáru, festék, szerszámok, munkavédelem, víz- és gázszerelvények, csavarok, zár-vasalás, kert, kreatív hobby. Vállalkozásunk egy darus és egy billencses teherautóval rendelkezik, melyek segítségével meg tudjuk oldani a gyors anyagmozgatást, illetve igény szerint az áru házhozszállítását is.

2012-ben csatlakoztunk az ÚjHáz építőanyag beszerzési társuláshoz, hogy egységes arculattal és cégfilozófiával hosszú távon megőrizzük fejlődési lehetőségünket, piaci pozíciónkat. 2014 legújabb fejlesztése a webáruház, amely segítséget nyújt az érdeklődőknek, hogy otthonról is könnyen ki tudják választani a megvásárolni kívánt termékeket, illetve tájékozódhassanak árainkról.

Az elmúlt 30 év becsületes munkája, illetve fejlesztéseink bizonyítják, hogy mind a mai napig folyamatosan visszajár és bővül a lakossági és a vállalkozói vevőkörünk is.

Miért érdemes minket választani?

Kínálatunk, kedvező áraink és szakképzett kollegáink mind egyetlen célt szolgálnak: vevőink igényeinek maximális kiszolgálását.

Bővebben