0

Kovács Tüzép Kft. - Heves

A Kovács Tüzép Kft. hagyományos családi vállalkozás, amely 1990-ben alakult. Cégünk az észak-magyarországi régió meghatározó építőanyag-kereskedelmi vállalata. Telephelyei a Tisza-tó vonzáskörzetében, Egerben és Budapesten találhatók. A növekedés évtizedek óta töretlen, a cég folyamatosan fejleszti üzleteit és bővíti nagykereskedelmi hálózatát és Magyarországon közel 200 viszonteladóval dolgozik együtt.

Szlovákiában 2009-ben kezdte meg tevékenységét, abból a célból, hogy a magyarországihoz hasonló viszonteladói hálózatot építsen ki. Társaságunk az Új Ház Centrum hálózat tagja. A Kovács Tüzép Kft. termékskálája rendkívül széles, a hidegburkolatok területén kiemelkedően magas választékot biztosít a legolcsóbb - diszkont - kategóriától a luxus kategóriáig. Emellett a hidegburkolásnál használatos egyéb segédanyagokra és fürdőszobai kiegészítőkre (szaniter, zuhanykabin stb.) is több lehetőséget kínál. A vállalkozás a hidegburkolatok mellett hagyományos építőanyagok forgalmazásával foglalkozik.

A cég alapfilozófiája szerint a legfontosabb a korrekt minőség, a vevők színvonalas kiszolgálása és az elfogadható ár-érték arány. Ennek érdekében a Kovács Tüzép Kft. akár egyedi gyártásokat is indít, valamint a szokványostól eltérő beszerzési csatornákat használ.

Kovács Tüzép Kft. további telephelyei:

Eger, Tiszanána, Abádszalók, Budapest, Poroszló

Bővebben

SIKEREINK, ELISMERÉSEINK

  • 2004, 2008: a Figyelő Csoport (Magyarország egyik legelismertebb gazdasági magazinja) kis- és közép-vállalkozások működését értékelő Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása díj, valamint a Nemzetközi Szabványosítási Szervezet által kibocsátott minősítés, az ISO 9001
  • 2010-ben a Kovács Tüzép Kft. ügyvezetője - a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által kibocsátott - az Év Vállalkozója díja