0

Új Ház Centrum Lang Kft.

A magánvállalkozás 1992-ben indult el egy lakóház udvarán. Az építőanyag telep jelenlegi helyén 1996 óta működik. Közel 10.000 m2-en elterülő raktárkészlettel, közel 300 m2-es bemutatóteremmel állunk a vásárlók rendelkezésére. Az eltelt idő alatt cégünk dinamikusan fejlődött, jelenleg Veszprém és környéke egyik piacvezető építőanyag kereskedése. 2002 óta az ÚjHáz tagja vagyunk.

Életünk során minden egyes vásárlás, döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az Újház.

A kereskedés területe 2006-ban megduplázódott, ezért még nagyobb építőanyag készletből tudjuk vevőinket azonnal kiszolgálni. 2008-ban kínálatunk közé visszatért a faanyag (tetőfa) ill. az ömlesztett (homok, sóder, termőföld) áruk is. Az átlagos tüzépekkel szemben mi széles körű szolgáltatást is végzünk. Az építőanyagok értékesítése mellett szaktanácsot adunk, díjtalan mennyiségszámítást és árajánlatot készítünk, kivitelezői képzéseket szervezünk. Saját gépparkunkkal oldjuk meg a rakodási (targoncák, ömlesztett áruk rakodógépei) a szállítási feladatokat (kisplatós és darus tehergépkocsik) illetve az anyagmegmunkálási (gyalugép, áztatókád, lemezvágó) folyamatokat.

Készpénz és átutalás mellett már bankkártyával is fizethetnek a nálunk vásárlók.

Szeretettel várjuk építőanyag kereskedésünkben!

Bővebben

Munkatársaink

Németi Gábor

értékesítő

+36 70 450 5347
nemetigabor@langepitoanyag.hu

Cziszer Mária

értékesítő

70/450-5352
cziszermaria@langepitoanyag.hu

Balta Andrea

értékesítő

+36 70 327 2576
ertekesites@langepitoanyag.hu

Vörös Andor

értékesítő

+36 70 601 6728
vorosandor@langepitoanyag.hu

Békefi István

szállításvezető

+36 70 450 5394
ajanlat@langepitoanyag.hu

Bitó Dávid

Értékesítési vezető

ertekesites@langepitoanyag.hu