0

Léta-Ker Kft.

A Léta-Ker Kft. egy 1995-ben alapított magyar családi vállalkozás. Cégünk fő tevékenysége építőanyag kis- és nagykereskedelem. A vállalkozás egy 17.000 m2-es telephelyen végzi tevékenységét, ahol egy 2.000 m2 alapterületű kétszintes áruház is található. Az épület alsó szintjén raktár, az emelten burkolat-szaniter bemutató terem és barkácsáruház működik.

Családi vállalkozásunk 22 év alatt több száz családdal átélte már az építkezési a folyamatot. Ez idő alatt számos építkezés és lakásfelújítás részei voltunk, akár fürdőszoba felújításról, térkő lerakásról vagy építőanyag beszerzésről volt szó. Aki már belevágott, az tudja: az építkezés, felújítás egy nagy kaland. Mi a Léta-Ker Kft.-nél tudjuk, hogy minden kaland más, nincs két egyforma út. Éppen ezért jelentős szakmai tapasztalatra tettünk szert. Termékkínálatunk folyamatosan bővül, hogy a kaland során minél több megoldást tudjunk kínálni és építkezéssel kapcsolatos kérdésekben tudjunk segíteni.

Értjük, és érezzük, hogy mikor, mire van szükséged a kaland során.

Kínálatunkban az építéshez és felújításhoz szükséges építőanyagok teljes választéka megtalálható. Saját tehergépjárművekkel is rendelkezünk, amellyel az általunk forgalmazott építőanyagokat szállítjuk házhoz.

A Léta-Ker Kft., mint pécsi Új Ház Centrum minőségi építőanyagokkal és tapasztalt szakemberekkel áll minden építkezés vagy lakásfelújítás előtt álló rendelkezésére! Ha úgy döntesz, hogy belevágsz az építkezésbe, felújításba, ránk biztosan számíthatsz. Mi bármikor készen állunk egy újabb kalandra!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy amennyiben személyesen szeretnél találkozni, keress meg minket telephelyünkön! 

Bővebben