0

Euro-Therm Hőszigetelő és Építőanyag Centrum

Életünk során minden egyes vásárlás, döntés elé állít minket. Sok szempont létezik, amelyek alapján végül választunk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az Újház, melynek 2017-ben tagjai lettünk mi is.

Ez az adottság lehetőséget ad nekünk, hogy a kivitelező és magánszemély vásárlóinkat a legkedvezőbb árakkal és széles termékválasztékkal várjuk. Csapatunk törekszik a személyes kapcsolat kialakítására, elvünk a vevőbarát és rugalmas kiszolgálás.

Telephelyünkön - Körmend, Rákóczi u. 152- valamennyi jelentős építőanyag gyártó termékeit készletről tudjuk adni, amelyek az építkezéshez, vagy felújításhoz szükségesek. Raktárainkban a homlokzati hőszigetelés teljes választéka megtalálható, hangsúlyozva, hogy saját gyártásúpolisztirollal rendelkezünk, melyet viszonteladóknak is ajánlunk. Belsőépítészeti termékek, barkácsáruk, szerszámok és tetőcserép választékunk is jelentős.

Fürdőszoba bemutató részleggel is rendelkezünk, melyben csempéket- járólapokat, szanitereket, berendezéseket kínálunk vevőinknek.

Több térkőgyártó termékét forgalmazzuk, egy részét telephelyi készletről. Mindezek bemutató állványokon is megtekinthetőek.

Anyacégünk, a Lorry GM Kft 1991 óta foglalkozik kül- és belföldi fuvarozással. Földmunkagépekkel és egyéb kiszállításra alkalmas gépparkkal is rendelkezünk.

Bővebben