0

Merkbau Zrt. - ÉPÍTŐCENTER Baja

Rólunk

1990-ben alakult meg a mai Merkbau Zrt. jogelődje, a Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft., 100%-ban magyar tulajdonú, kiskunhalasi székhelyű vállalkozás. A három alapítótag: Merényi Jakab, Knáb János és Balanyi László.
Cég fő profiljai: építőanyag,- szerszám kisgép kereskedelem, valamint kivitelezési üzletág.

Történetünk

Első építőanyag-kereskedésünket 1995-ben nyitottuk meg Kiskunhalason. A sikeres nyitányt követően 1998-ban Baján, 2012-ben Szegeden, majd 2015-ben Kecskeméten nyitottunk áruházat, a kivitelezői és lakossági partnerek megelégedésére. A piaci igények alapján, az általános építőanyagok mellett, nyílászáró és csempe-szaniter termékekkel bővítettük kínálatunkat. Ezzel kiemelkedő szerepet töltünk be kivitelező partnereink és a felújítani, építkezni kívánó családok életében. Egyedülálló termékeinknek, szolgáltatásainknak és kiemelkedő képzettségű műszaki szaktanácsadóinknak köszönhetően építőanyag értékesítéssel és országos projekt kiszolgálással állunk szerződött ügyfeleink rendelkezésére.

Mérföldkövek

2004-ben csatlakoztunk az ország legjelentősebb építőanyag-kereskedelmi hálózatához, az újHáz Centrum Zrt.-hez, ezzel tovább bővítve szerződésállományunkat, kínálatunkat és biztosítva a gyorsabb anyagbeszerzést és versenyképes kiszolgálást!

2020. szeptember 1-től kezdődően a Merkbau Kft. immár Merkbau Zrt.-ként működik tovább.

Értékrendünk, céljaink

Hiszünk abban, hogy az általunk forgalmazott minőségi és környezettudatos termékekkel, hosszútávon fenntartható, esztétikus otthonok épülhetnek fel és ezzel értéket teremtünk a jövő generációi számára. Törekszünk arra hogy szakértő munkatársaink segítséget nyújtsanak az építtetőnek a döntés meghozatalában, mert tudjuk, hogy ez a választás legtöbbször egy éltere szól.

Célunk, hogy kiváló minőségű munkavégzéssel, az általunk forgalmazott termékek színvonalával, az esetleges garanciális igények haladéktalan kielégítésével, vevőink elégedettségét kivívjuk, és ezzel elérjük, hogy közülük lehetőség szerint minél nagyobb legyen a visszatérő megrendelők aránya!

Merkbau Zrt. további telephelyei:

Kecskemét, Szeged, Kiskunhalas

Bővebben

Munkatársaink

Perity László

Építőcentervezető

+36 79 427 017
perity.laszlo@merkbau.hu
+36 30 349 0462

Rogács Attila

Építőcenter vezető helyettes

+36 79 427 017
rogacs.attila@merkbau.hu
+36 30 618 9661

SIKEREINK, ELISMERÉSEINK

  • 2012-ben Építőipari Mesterdíjat nyertünk a somlóvásárhelyi Pálinkafőzde szerkezetépítési-vasszerelési munkáival
  • 2013-ban Építőipari Mesterdíjat nyertünk a majs-ormánypusztai Sertéstelep szerkezetépítésével
  • 2014-ben Építőípari Nívódíjat nyertünk a Porta Pacis (Béke Kapuja) Tihanyi Bencés Apátság Turisztikai Fogadóépületével
  • 2018-ban ÉKE Kiválóság díjat nyertünk, ahol az építőanyag gyártók szakmai elismerésében részesültünk.
  • 2020-ban Business Superbrands díj