0

Nyak-Ép Kft.

A Nyak-Ép Kft-t Nyakas Gábor és Nyakasné Berencsi Magdolna alapította 1991-ben. Cégünk fő tevékenységi köre magasépítési generál-kivitelezés.

2007-től a kivitelezés mellett, mint Nyak-Ép Tüzép kezdtük meg az alapvető építőanyagok forgalmazását. Később vásárlói igények alapján tovább bővítettük termékválasztékunkat hideg és meleg burkolatok, szaniter áruk, szerszámok és tüzelőanyag. Termék kínálatunkban ma már a legmodernebb építőanyag és kerámia termékek is megtalálhatóak.

A kivitelezés mellett építőanyag kereskedelmünk is folyamatosan fejlődik. A vevői igények gyors és rugalmas kiszolgálás érdekében 2016-ban csatlakoztunk Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedő hálózatához az Új Ház Zrt-hez. Ez lehetővé teszi, hogy a megrendelők, kivitelezők igényeit teljes körűen ki tudjuk szolgálni. Felújított telephellyel, kibővített áruválasztékkal várjuk régi és új ügyfeleinket!

Életünk során minden egyes vásárlás, döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az Újház

Bővebben