0

Piramis Építőház Kft. Göd Raktártelep

Fennállásunk immár 25 éve alatt minden nap azért dolgozunk, hogy felülmúljuk vásárlóink-partnereink elvárásait. Szeretnénk minőségileg újraalkotni az építőanyag-kereskedésekről kialakult képet, ezért másfél évtizede már az újHÁZ Centrum építőanyag-kereskedelmi hálózat büszke tagjaként fejlesztjük kínálatunkat és szolgáltatásaink tárházát.

3 telephelyünkön (Göd, központi telep – Göd, Oázis raktártelep – Nagymaros Piramis) 150 gyártó és beszállító partner nagyjából 400.000 termékét forgalmazzuk – kis szerénytelenséggel akár azt is mondhatjuk, hogy amit nem találsz meg nálunk, az nincs is, és nagyjából igazunk is lenne. De egy nagy raktárkészlet csupán egy nagy raktárkészlet – mit sem ér szakértő értékesítői gárda, és minőségi, valódi segítséget jelentő szolgáltatások nélkül!

EGY SZÍV, HÁROM TELEPHELY

Gödi központi telephelyünk éke: a jövő fürdőszobaszalonja

Ilyen bőséges, első osztályú árukészlettel az lenne a meglepő, ha nem szenteltünk volna egy külön részleget a szaniter és fürdőszoba szekciónak, igaz? Nos, mindent megtettünk, hogy azért maradjon hely az álmélkodásnak. Pesti úti telephelyünk -1 szintjén ugyanis egy olyan varázslatos enteriőrben várjuk az érdeklődőket, ami biztosan elnyeri akár a Te tetszésedet is. Ha még nem győztünk meg, akkor esetleg nézd meg virtuális 3D szalonbejárónkat ide kattintva! 

A vásárlók kedvence: Nagymaros
Nagymarosi telephelyünk a környékbeliek első számú választása, ha felújításról, vagy ház körüli munkákról van szó. Az, hogy a helyben lévő választék mellett itt is minden termékre és szolgáltatásra leadható rendelés, szerintünk természetes, de Maros nem ezért közönségkedvenc. Itt minden megtalálható, ami a környékbeli lakóházaknak, vagy nyaralóknak kellhet: kerti kisgépek, munkaruha, kertészeti cikkek a létrától az ásóig… bármi, ami a hétköznapokban kell, itt megtalálod!

A XXI. század logisztikai központja: Oázis raktártelep
Vannak háttérfejlesztések, melyek nem látványosak, a végeredmény mégis megkülönböztet minket versenytársainktól. Ilyen, a színfalak mögött zajló megfeszített munka eredménye raktározási és logisztikai központunk rendszereinek korszerűsítése, melynek köszönhetően minden eddiginél gyorsabban és pontosabb szolgálhatjuk ki vevőinket Ady Endre utcai raktárközpontunkban, mely így már csak nem Észek-Pest megye legnagyobbja, de az egyik legkorszerűbbje is. Útvonaltervezés: itt.

LEGNÉPSZERŰBB SZOLGÁLTATÁSAINK

Helyszíni igényfelmérés
Bizony, az építkezés/felújítás nem a szerszámokkal, hanem az íróasztalnál kezdődik.
„Miből mennyi kell? Ez biztos jó lesz? Ugye nem ver át a kivitelezőm?”
A fentiek valószínűleg sokaknak túl ismerősek… helyszíni igényfelmérés szolgáltatásunk pont ezeket a kérdéseket teszi örökre zárójelbe. Érdekel, hogy miként, igaz? Nos, minden részlet itt van egy kattintásnyira: Kattints ide!

Házhozszállítás
A logisztika nálunk presztízskérdés. Akár belföldi, akár külföldi címet kapunk, mindent megteszünk, hogy a megrendelt-megvett áru pontosan akkor és oda jusson el, ahová Te szeretnéd. Erről folyamatosan karbantartott, naprakész 20 tehergépkocsiból álló flottánk és profi pilótáink gondoskodnak. Részletek: itt:

3D látványtervezés
Minden álomnak meg kell valósulnia - pont úgy, ahogy Te elképzelted! Ha van egy otthonnak szíve, ahol mindennek a Te ízlésedet és kényelmedet kell szolgálnia, akkor az a fürdőszoba. Lakberendezőnk, Cservenka Évi varázslatos 3D-s látványterveinek hála már a megvalósulása előtt bejárhatod leendő fürdőd. A szolgáltatás részletei: itt.

Személyes raktárhely
Szeretsz előre tervezni vagy megragadni az akciós ajánlatokat? Tárold biztos helyen a megvásárolt építőanyagot. 90 napig díjmentes raktározást biztosítunk számodra.

Otthonfelújítási támogatás teljes körű ügyintézése
Szeretnéd kihasználni az 50%-os állami támogatást felújításodhoz, de nem tudod hogyan fogj neki?
Elriaszt az idegtépő papírmunka és az időigényes utánajárás? Mi segítünk! További részletek: itt.

BÉRLET ÜZLETÁGUNK

Rengeteg olyan eset van, amikor a vásárlás egyszerűen nem éri meg, viszont az adott termék vagy szolgáltatás nélkül megáll az építkezés. Ilyen esetekben áll rendelkezésedre bérlet üzletágunk!

Bérelhető gépi földmunka
Árok-, alap-, medence-, pince ásás, bontás, tereprendezés? Bármiről is legyen szó, két Bobcat exkavátorunk és homlokrakodónk a robosztus JCB 3CX kotrónkkal megtámogatva, a legügyesebb gépkezelőkkel a nyergekben, bármit gyorsan és precízen megoldanak. További részletek: itt.

Mobilkerítés akár már holnapra!
Munkaterület elkerítés? Vagy rendezvény? Mindig kiváló állapotban lévő, könnyen felállítható és elbontható mobilkerítéseink csak a bérbeadásra várnak! További részletek: itt.

Homlokzati és gurulóállványok
Legyen szó a családi ház körüli mindennapi munkákról, vagy egy nagyvolumenű építkezésről, Layher állványrendszereink között megtalálod, amire szükséged van! További részletek: itt.

Födémzsalu rendszerek
Ha azt hitted, hogy ennyi volt a felhozatalunk, akkor tévedtél J Speciális szoftverrel a tervrajz alapján pontosan kiszámoljuk, mennyi födémzsalura lesz szükséged, majd – ha kéred - kiszállítjuk az építkezésre. Azt mondtuk, hogy kizárólag tökéletes állapotban lévő rendszerekkel állunk szolgálatodra, vagy ez más neked is természetes? További részletek: itt.

MÉG NÉHÁNY „MÁSHOL EXTRA, NÁLUNK ALAP” DOLOG:

Szakértő értékesítők
Kérd ki szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező értékesítő kollégáink tanácsát. Tőlük az építéstechnológiával és a megfelelő építőanyaggal kapcsolatos kérdéseidre is választ kapsz.

Személyes kapcsolattartó
Személyes kapcsolattartó kollégánk teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésedre. Minden beszerzési kérdéssel fordulj hozzá bizalommal.

TermékvisszavásárlásA fel nem használt, szakszerűen tárolt és minőségileg kifogástalan építőanyagot 60 napon belül visszavesszük. Annak kisebb kezelési költséggel csökkentett értékét levásárolhatod nálunk. A visszavásárolható termékkörről értékesítő kollégánk tájékoztat.

Azonnali cseregarancia
Az esetlegesen sérült terméket mihamarabb kicseréljük hibátlan építőanyagra.

Raklap visszaszállítás
A nálunk vásárolt betétdíjas, előre összekészített raklapokat a következő áruszállítás alkalmával díjmentesen elszállítjuk. A raklap értékét a vásárlástól számított 6 hónapon belül visszatérítjük vagy következő megrendelésedből jóváírjuk.

Speciális szolgáltatások
„Mindent egy helyen az építkezéshez” filozófiánk azzal válik teljessé, hogy a hatalmas áru kínálatunk mellett kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtunk, mint: faanyagvédelem, faanyag megmunkálás, méretre vágás, homlokzati vakolat színre keverése

Folyószámla szolgáltatás
Nyiss saját folyószámlát nálunk! A befizetett előleg erejéig árgaranciát vállalunk, így az esetleges áremelések téged már nem érintenek. Építkezésed pénzügyei ezáltal kényelmesebbé és tervezhetőbbé válnak.

Fürdőszoba szalon 300 m2-en
Legyen Neked is lenyűgöző fürdőszobád! Több mint 1500-féle burkolat és többszáz szaniter kínálatunkból választhatod ki a stílusodhoz leginkább illőt.

Vakolat színminta
A helyben kevert vakolat színminta elkészítés csak a Pesti úti telephelyen lehetséges, de a marosi és az Oázisban lévő ügyfelek is hozzá tudnak jutni megrendelésre-időpont egyeztetéssel, mert raktárközi mozgásban meg tudjuk oldani!

VAN MÉG KÉRDÉSED?

Hagyj üzenetet Kapcsolat oldalunkon:
Irány a kapcsolat oldal!

Böngészd weboldalunkat:
Webre fel!

Kövesd facebook oldalunkat:
Már dobom is a lájkot!

Piramis Építőház Kft. további telephelyei:

Göd, Nagymaros

Bővebben

Munkatársaink

Berzeviczy Pál

Értékesítő

+36 27 533 620
+36 70 430 6805

Törő Attila

Értékesítő

+36 27 533 620
+36 70 430 6805

Rólunk mondták

SIKEREINK, ELISMERÉSEINK

  • Az újHÁZ Centrum országos építőanyag kereskedelmi hálózat meghatározó tagja vagyunk.
  • A független, országos próbavásárlások I.helyezettje az elmúlt 3 évben nagymarosi csapatunk lett. 
  • AAA minősítéseink igazolják, hogy évek óta pénzügyileg a legstabilabb cégek között vagyunk jelen.
  • Gyártói elismerések TOP Kereskedelmi partner: Bramac, Isover Schiedel, Mapei, Roto, Terrán, Velux Wienerberger-Tondach