0

PKS Építőanyag Kft. Ipari park

Cégünk a kilencvenes évek elején, családi vállalkozásként alapítottuk. Az azóta tartó folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően vállalkozásunk Pakson piacvezető, a Tolna megyei építőanyag szakkereskedelemben pedig meghatározó szereplő.

2008-ban csatlakoztunk a legnagyobb magyar központi építőanyag beszerzési társasághoz, az Újház Csoporthoz, felvettük az Újház Centrum nevet, ezáltal tagjai lettünk egy olyan társulásnak, amely országosan a gyártó vállalatok legnagyobb vevője. Ez a kapcsolat számos olyan versenyelőnyt kínál tagjainak, és ez által ügyfeleinek, vásárlóinak, amelyekkel eddig csupán a multinacionális áruházakban voltak elérhetők.

Kimagasló választékunkat a 2009-ben átadott 2000 m2 alapterületű fedett raktárunk mellett található 700 m2-es bemutatóteremben kínálják folyamatosan képzett, széles körű szakmai tapasztalattal és anyagismerettel rendelkező szaktanácsadóink. Gépparkunk lehetővé teszi, hogy a megrendelt építőanyagot akár egy órán belül kiszállítsuk a kívánt helyszínre. Pakson – szükség esetén akár emelőgéppel, targoncával vagy kézi erővel – díjmentesen és biztonságosan, a megrendelői igény szerint, a kívánt helyre rakodjuk le a kiszállított építőanyagot. Szortimentünk alapvetően a megbízható magyar és külföldi beszállítók termékeit kínálja. Szakkereskedésünkben az építőanyagok teljes választékát megtalálhatja a szerkezetépítő anyagoktól a belsőépítészeti termékeken át a kertépítésig.

Bővebben

Rólunk mondták

SIKEREINK, ELISMERÉSEINK
  • Méta Hungary 2015 értékesítési eredmény és a sikeres együttműködés elismerése
  • Stihl az év szakkereskedője 2016