0

Sz+C Stúdió Kft.

Szekszárdi telephelyünk, az Sz + C Stúdió Kft. 1997 novemberében alakult családi vállalkozás, mely építőanyag kereskedési, építőipari kivitelezési és fővállalkozási tevékenységet folytat.

Vállalatuk működése során számos nívós díjat nyert el, mely a kiváló munkakörülményeket, a cég társadalmi felelősségvállalását, értékesítőik szaktudását, valamint a vállalatnál kapható minőségi termékeket igazolja.

A céget a folyamatos fejlődés jellemzi, mely széles termékkínálatukban is megmutatkozik. A közel 10 000 m2-es telepükön a hagyományos építőanyagok mellett 700 m2-es bemutatótér várja a vásárlókat, melyben térkövek, terasz- és padlóburkoló elemek, tetőfedő anyagok, nyílászárók, csaptelepek, fürdőszoba berendezések, valamint csempék széles kínálata található meg.

A vásárlást és a rövid szállítási időt a telephelyen lévő több milliós raktárkészlet garantálja. 2013-ban elindították webáruházukat, hogy leendő és meglévő ügyfeleiket és partnereiket online módon is kiszolgálhassák.

Igényesen kialakított irodaházukban felkészült értékesítőik és versenyképes áraik garantálják, hogy telephelyükön minden vásárló megtalálja azokat a termékeket, amelyek az építkezéshez vagy felújításhoz szükségesek.

Árajánlatot kérne? Problémája van, vagy szakmai tanácsra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen tudja: az építkezés, felújítás „Velünk gyerekjáték”!

A nyitva tartás a Központi telephelyre vonatkozik!

Bővebben

Rólunk mondták

SIKEREINK, ELISMERÉSEINK

  • Aon Hewitt Legjobb munkahely díj 2016,
  • Legjobb női munkahely II. díj 2015 (díjkiosztó 2016 november),
  • CSR Hungary díj 2014,
  • A legfittebb munkahely díj 2014,
  • Magyar Termék Nagydíj 2012