0

Szigment Építőanyag Kereskedés

Zalaegerszegi telephelyünk, a Szigment Építőanyag Kereskedés 1992-ben magyar tulajdonú családi vállalkozásként indult, azzal a céllal, hogy Zalaegerszeg és környékét minőségi építőanyagokkal és szolgáltatásaival ellássa.

Vállalkozásuk az évek során a környező települések egyik legkedveltebb kereskedésévé nőtte ki magát, melyet a minőségi termékeiknek, korrekt áraiknak, megbízhatóságuknak és teljeskörű szolgáltatásaiknak köszönhet.

Jelenlegi telephelyére 2008-ban költözött át a cég, mely 15.000 m2 alapterületen számos gyártó termékeit bemutató, térkő mintakerttel és tetőfedő anyagokat bemutató állvánnyal, valamint 320 m2-es csempe-, padlólap és laminált parketta bemutató teremmel rendelkezik.

Az építőanyagok legszélesebb választékát kínálja, szinte minden igényre tudnak még egy alternatívát javasolni, hogy mindig a legmegfelelőbb termék kerüljön a helyére a legjobb ár-érték arány megtartásával.

Raktáraikban mindennemű építőanyag fajtával, portermékekkel, belső munkálatokhoz szükséges anyagokkal, barkács termékekkel várják kivitelező és magánszemély vásárlóikat is.

Telephelyükön 2012-től a tüzelőanyag forgalmazást is elindították. Szakmai tanácsadás mellett, 3D fürdőszoba látványtervezés, azonnali vakolat színkeverés is emeli széleskörű szolgáltatásaik színvonalát, melyek nagy segítséget jelentenek vásárlóiknak.

Látogasson el a Szigment Építőanyag Kereskedésbe és ismerje meg a teljes termékpalettát személyesen!

Bővebben
SIKEREINK, ELISMERÉSEINK
  • Megbízható Cég Tanúsítvány 2016