0

ZÉG Kft.

Sátoraljaújhelyi telephelyünk, a ZÉG Kft. több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező, dinamikusan fejlődő vállalkozás, mely 2003-ban alakult, mint Vertex-Team Bt. A vállalkozás főleg tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozott, de 2006-ban tevékenységük bővítése érdekében megalakították a Zempléni Épületgépészeti Kft-t és 2007-ben megnyitották üzletüket a nagyközönség felé.

A vállalkozás fő profilja a tervezés, ezen belül települések víz-, és csatornahálózat tervezése, csapadék csatorna, út-, és villamos tervezése, valamint középületek és családi házak komplett épületgépészeti tervezése, felelős műszaki vezetése és műszaki ellenőrzése volt.

Üzletükben jelenleg közmű (víz, gáz, csatorna) és épületgépészeti termékek széles skálája megtalálható. Emellett nagy választékban kínálnak építőanyagokat, tetőfedő anyagokat, hő-, hang-, és vízszigetelő rendszereket, kül-, és beltéri burkolóanyagokat, fürdőszoba felszereléseket, öntözéstechnikai berendezéseket.

Céljuk, hogy az épületgépészeti tervezés, a kivitelezés és az ehhez szükséges termékek forgalmazásának összekapcsolásával minél magasabb színvonalon állhassanak jelenlegi és jövőbeli ügyfeleik, vásárlóik rendelkezésére. Továbbá, hogy az ezen a vidéken élő embereknek korszerű műszaki megoldásokat kínáljanak, és ehhez biztosítsák a megvalósíthatóság feltételeit.

Bővebben