Felelős Foglalkoztató díjat nyert az Újház

2023. február 24.

A dolgozói jólét nálunk alapvető törekvés - Arany fokozatú Felelős Foglalkoztató díjat nyert az Újház a foglalkoztatás területén nyújtott kiemelkedő és iránymutató tevékenységéért.


Büszkén számolunk be arról, hogy országos építőanyag kereskedelmi hálózatunk központja elnyerte a „Felelős Foglalkoztató” minősítést.

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. által hetedik éve meghirdetett díj lehetőséget ad arra, hogy évről évre összegyűjtsék és díjazzák azokat a hazai munkáltatókat, amelyek kiemelkedő és iránymutató tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A felelős foglalkoztató értékként kezeli a munkatársakat és olyan szervezeti kultúrát teremt, amely lehetővé teszi a szervezeti és személyes célok kölcsönösen előnyös összehangolását. Fejlesztik a munkatársak képességeit, támogatják a tisztességet és az egyenlőséget. Gondoskodnak a munkatársakról, kommunikálnak velük, elismerik őket, és oly módon motiválják az embereket, hogy építenek az elkötelezettségükre és motiválják őket arra, hogy készségeiket és tudásukat a szervezet hasznára kamatoztassák, növelve ezáltal a cég sikerességét.

A Felelős Foglalkoztató Minősítési Rendszer egy szakmailag megalapozott, objektív szempontrendszer alapján osztályozza, minősíti a vállalatok felelős foglalkoztatói tevékenységeit, HR stratégiáját. Nagy öröm számunkra, hogy a díj kapcsán a legmagasabb, azaz az arany fokozatú elismerést szereztük meg, amely értékelés szerint vállalatunk kiemelkedő a béren kívüli juttatások terén, a tudástranszferben, a kollégák fizikális- és mentális egészségi állapotának megőrzésében, valamint a közösségi- és társadalmi jóllét támogatásában.

Különösen büszkék vagyunk azokra a ránk jellemző, egyedi megoldásokra, sajátos jógyakorlatokra, amelyeket az elmúlt években folyamatosan vezettünk be és váltak a mindennapi cégkultúránk részévé, ilyen például az „Élményt a kollégáknak!” nyereményjátékunk, valamint kiemelkedő mennyiségű és minőségű belső fejlesztő képzéseink, mint például stresszkezelés, asszertív kommunikáció, visszacsatolás-kultúra fejlesztés, szeniorok tudásmegosztása.

A Felelős Foglalkoztató díj a Családbarát Munkahely címünk, a Kiváló Munkáltatói Márka elismerésünk mellett a harmadik olyan minősítés, amely kiemeli és megerősíti, hogy az Újháznál a minőségi munkahely és a dolgozói jólét biztosítása alapvető törekvés. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú munkahelyi környezet és a kollégáink jóléte iránt, és ez az elismerés tovább motivál bennünket ebbe az irányba!