Új áruház nyílt Szadán.

2023. május 24.

Ha építkezel, találkozunk. Már Szadán is. A 2023.05.18-án megnyitott új szadai áruházunk, amely hatalmas négyzetméteren várja vásárlóit.


Az áruház termékkínálatában megtalálható minden, amire egy építkezéshez, felújításhoz szükség lehet, az alapoktól a tetőig, a szaniterektől a burkolatokig. Magas raktárkészlettel, szakképzett értékesítő kollégákkal várják a vásárlókat! Gyere, és nézz körül Te is!

https://ujhaz.hu/kereskedesek/uj-haz-centrum-budapest-zrt-szada

Magyar tulajdonú szakmai befektetői, közös összefogással 2010-ben megalapították az Új- Ház Centrum Budapest Zrt.-t, hogy független működéssel Budapest /Pest megye egyik legmeghatározóbb építőanyag kereskedő cégét hozzák létre. Ennek legújabb mérföldköve a szadai áruház, amely hatalmas kínálattal várja a vásárlóit.

Termékkínálatunkban megtalálható minden, ami akár egy családi ház építéséhez, felújításához szükséges. Építőanyag termékekből magas készletekkel rendelkezünk, ezzel is biztosítva a rugalmas kiszolgálást.

Értékesítési tapasztalatunk, stabil beszállítói kapcsolatrendszerünk, elkötelezett, képzett szakembereink, tőkeerős vállalatunk, biztos alapot adnak projektjeinknek, és garantálják, hogy a Partnereink építőanyag igénye a kívánt szakmai és műszaki tartalommal határidőre és versenyképes áron történjen.

Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk a kérdéseitekkel és igényeitekkel kapcsolatban, hogy az építkezéseitek és felújításaitok gördülékenyen menjenek.

Köszönjük, hogy velünk tartotok ezen az úton!

Ha építkezel, találkozunk.