0

Bau-Styl Kft

A Bau-Styl Kft klasszikus családi vállalkozás, amely hagyományos Tüzép telepek alternatívájaként alakult 1993-ban, Vecsésen. Fő tevékenységi körünk építőanyagok kis- és nagykereskedelmi forgalmazása, ezen kívül fürdőszobai szaniterek, csempék, kül- és beltéri burkolatok értékesítése. A 2008-ban indítottuk el Online Tüzép webáruházunkat, ami 2018 végére teljes mértékben megújul a mai kor követelményeinek megfelelve, annak érdekében, hogy még jobban az Önök igényét és kényelmét szolgáljuk. Folyamatos akciókkal és kedvezményes árukkal várjuk partnereinket.

A tulajdonosi-vezetői háttérben a megalakulás óta nem történt változás, így elmondható, hogy a Bau-Styl Kft. évtizedes tapasztalatra visszatekintő stabil vállalkozás, és egyaránt megbízható partnere beszállítóinak és vevőinek.  Cégünk folyamatos, dinamikus növekedésének köszönhetően állandó mozgásban és változásban van a trendek lekövetése mellett. A kezdeti építőanyag kiskereskedelem mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektettünk a nagykereskedelemre, illetve a fuvarozási tevékenységünkre. A felsorolt három fő tevékenységünk elválaszthatatlan kapcsolatban áll egymással. A nagykereskedelmi tevékenységünk fejlesztése lehetővé tette, hogy versenyképes árakat biztosíthassunk kiskereskedelmi partnereinknek is.

Építőanyag kereskedésünk legfőbb célja az, hogy kedvezményes árainkkal, a legnagyobb építőanyag gyártók akcióit és árengedményét átadva, felkészült értékesítőinkkel, szakképzett árukiadóinkkal, udvarias tehergépkocsi vezetőinkkel, korszerű szállító járműveinkkel és széles telepi árukészletünkkel az Ön építőanyag beszerzéséhez kapcsolódó igényeit, a lehetőségekhez mérten a legjobban kiszolgáljuk!

Beszerzési biztonságunk erősítése céljából 2005. április elején csatlakoztunk Magyarország egyik legnagyobb beszerzési társulásához az Újház csoporthoz, majd egy év együttműködés után társtulajdonosai lettünk.

Fürdőszobaszalonunk hétköznapokon 08:00 és 17:00 között, hétvégén 08:00-tól 13:00 óráig várja kedves vásárlóit!

Bővebben

Rólunk mondták

SIKEREINK, ELISMERÉSEINK

  • Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. Top 10 Kereskedelmi Partnere
  • A Tondach Kiemelt Partnere, Kiemelkedő Velux Kereskedő
  • A Revco Magyarország Kft. Prémium Partnere
  • Rigips Elismerő Oklevél