0

Baucenter Kft.

A Baucenter Kft. 2003. óta foglalkozik építőanyag kereskedelemmel. Ebben az évben nyitotta meg kapuit budaörsi telephelyünk. Az elmúlt években a vállalkozás dinamikus növekedésnek indult, de alapvető tevékenységünk mindvégig megmaradt: fő profilunk a régiónkban épülő családi házak és társasházak kivitelezéséhez szükséges anyagok teljes körű kiszolgálása. Szakterületünk az építőanyag kis- és nagykereskedelem.

Büszkék vagyunk rá, hogy értékesítő kollégáink kivétel nélkül szakmai végzettséggel rendelkeznek (építésztechnikus, mélyépítő mérnök, építészmérnök, településmérnök), akik maximális mértékben támogatják vásárlóinkat és segítik őket a döntésben. Kollégáink segítséget nyújtanak az anyagkiválasztásban, a piacon lévő termékek műszaki paramétereinek, kivitelezési-beépítési sajátosságainak és tulajdonságainak szakszerű összehasonlításában.

Társaságunk néhány nap alatt a vevőink részére ingyenesen számítást végeznek az épületükhöz szükséges anyagok mennyiségéről anyagnemenként. Társaságunk segítséget nyújt a meglévő épületszerkezetek felülvizsgálatában is.

A termékek jelentős részét raktárról, azonnali kiszolgálás mellett forgalmazzuk, de lehetőség van ingyenes vagy kedvező feltételek melletti házhozszállításra is.

A cég küldetése:

Biztos alapokon működő, stabil növekedési pályán tartott, törvényesen működő gazdasági szervezet, amely hatékony és hozzáértő munkatársakkal egyre nagyobb bevételt elérve növeli és megőrzi a társaság javait és tartalékait úgy, hogy az általa létrehozott szolgáltatást, illetve közvetített árut a vevők igényeinek megfelelően és jó minőségben biztosítja, miáltal széleskörű elismertséget szerez.

Bővebben