0

Bodrogi Építési és Barkácsáruház - Békéscsaba

Bemutatkozó:

Békéscsabai áruházunk 15.000 m2-es területen helyezkedik el, amelyből  4.000 mfedett, ennek ¼ részét használjuk áruházként. Hatalmas raktárterülettel rendelkezik telephelyünk, melynek köszönhetően szakértő csapatunk a legjobb körülményekkel, a legjobb kondícióban tudják átadni az ügyfeleknek a legjobb termékeket. 

Termékválasztékunk kiemelkedő, hiszem a szóróáruktól kezdve az építőanyagokon át egészen a befejező szakipari anyagokig mindent be lehet szerezni. Mivel a hatékonyság és praktikusság egyre inkább alapvető elvárás bármilyen tevékenységet illetően, éppen ezért kereskedéseink olyan építőanyagokat forgalmaznak, amelyek folyamatosan megújuló kínálatukkal ennek az elvárásnak megfelelnek. A széles termékkínálat és a szakmai tanácsadás mellett különböző szolgáltatásokkal is várjuk vásárlóinkat; igény szerint házhoz, emellett anyagszükséglet-számítást, árajánlatot és energiatanúsítványt is készítünk. 

Különös figyelmet fordítunk az energiagazdálkodásra, ebből kifolyólag nagy mennyiségű hőszigetelőanyag választék is elérhető új áruházunkban, melyek között megtalálható saját EPS gyárunk termékei. Ezek kiváló minőségben, a legkorszerűbb technológia használatával magasan kvalifikált szakemberek közreműködésével készülnek. 

 

Bővebben