0

Éptex Kft.

Cégünk 1992-ben alakult, egyéni vállalkozásként kezdtünk építőanyag kereskedelemmel foglalkozni családi házunk mellett, majd 1993-tól betéti társaságként működtünk tovább. 1994 májusában megnyitottuk első különálló telephelyünket a győri vásártér melletti területen, ahol több mint egy évtizedig álltunk vásárlóink rendelkezésére. Kezdetben teljesen családi vállalkozásként, ketten végeztünk minden tevékenységet, de évről évre újabb munkatársakra volt szükségünk a magas színvonalú vevő-kiszolgálás érdekében.

A jelenlegi gazdálkodási formát a vállalkozás méretének növekedése miatt, 1999-ben választottuk. 2005-ben kezdtük építeni a jelenlegi telephelyünket a győri METRO és Bricostore áruházak között, ami 2006-ban nyílt meg a vásárlók számára. Ezzel munkatársaink száma is növekedett. Mára 14 fő alkotja az Éptex Kft. csapatát. Az új telephelyen található irodák és kiszolgáló helyiségek számukra is kényelmes munkakörnyezetet biztosítanak. A tágasabb terület biztosította a lehetőséget számunkra, hogy árukészletünket bővítsük, és a vásárlóinkat is színvonalas környezetben tudjuk kiszolgálni.

Számos kényelmi funkcióval várjuk vásárlóinkat:

  • térköves udvarparkolókkal
  • 700 m2-es fémszerkezetes raktár
  • 240 m2-es hőszigetelt raktár a párától is védendő termékek (pl. gipszkarton) számára
  • fedett átjáró tehergépjárművek számára, amely kedvezőtlen időjárás esetén is kényelmes rakodást biztosít
  • kétszintes eladótér
  • hidegburkolat bemutatóterem

A vásárlókkal történő egyeztetés után vállaljuk az építkezések előrehaladásával, összhangban történő, ütemezett kiszállítást is.

Igény esetén ingyenes tanácsadással, előzetes árajánlat készítéssel segítjük vásárlóinkat. Mára büszkén elmondhatjuk magunkról, hogy jelentős törzsvásárlói körrel rendelkezünk. Nem egy vásárlónkról elmondhatjuk, hogy a saját háza után gyermekei számára épülő háza építésekor is az Éptex Kft.-t választotta beszerzési forrásként, ami a legjobb bizonyíték a színvonalas kiszolgálásra, a széles választékra és megbízhatóságra.

Bővebben