0

Farm-Ker Kft.

Az építőanyag kereskedést 1986-ban alapították. A válság ellenére is stabil építőanyag-kereskedést Vengrinyák Tibor és Vengrinyák Andrea működteti, azóta már országos INCANA értékesítési hálózattal. Több, mint 30 éve nyújt segítséget építkezőknek és felújítóknak a Nyíregyháza-Sóstón található Farm-Ker.

Az évek során a nyereséget visszaforgatva fejlesztették a vállalkozásukat: ma már több mint 30 munkavállaló, több mint 20.000 féle termék, korszerű géppark, prémium kategóriás Fürdőszoba és Csempeáruház és Kerti Centrum, várja az érdeklődőket. A vállalkozás a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettségnek köszönhetően mára a megye egyik vezető építőanyag kereskedése lett. Egy új értékesítési stratégia, valamint a kidolgozott építőipari együttműködések eredményeképp a Farm Tüzép gazdasági mutatói országos elismerésre adhatnak okot. Ezt úgy tudtuk elérni, hogy felkészült szakemberekkel dolgozunk együtt, hiszen ez garantálja partnereink elégedettségét és cégünk hosszú távú működését.

Vállalkozásunk 2013. január 01-el azért csatlakozott Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedő hálózatához, az Újház Zrt.-hez, hogy a jövőben a csatlakozás nyújtotta előnyöknek köszönhetően magasabb szinten tudjuk kielégíteni meglévő és leendő partnereink, vásárlóink építőanyagok vásárlásával kapcsolatos igényeit.

Bővebben

Rólunk mondták

Munkatársaink

Tóth Attila

szaktanácsadó, értékesítő

+36 30 229 8913
toth.attila@farmtuzep.hu

Csoma Gergő

értékesítő

+ 36 30 539 3900
csoma.gergo@farmtuzep.hu

ifj. Vengrinyák Tibor

csempeszalon vezető értékesítő

+36 30 746 9870
ifj.vengrinyak.tibor@farmtuzep.hu

Gurály József

csempeszalon szaktanácsadó, értékesítő

+36 30 746 9870
guraly.jozsef@farmtuzep.hu

SIKEREINK, ELISMERÉSEINK

  • OPTEN Kft. – “A” minősítés – 2016