0

Gráf Trans Bt.

Családi vállalkozásunk kezdete 1964-re tehető, mikor id. Gráf Antal lovakkal kezdett fuvarozni Mohácson és vonzáskörzetében. 1994-től a fuvarozási tevékenységünk építőanyag kereskedelemmel bővült és meg alakult a Gráf Trans Bt. 1999-ben építőgépek bérbeadásával bővült a szolgáltatási palettánk. Az Építőanyag Kereskedelem mára már a fő tevékenységünk.

2011 májusában megnyitottuk új 12.000 m2-es telephelyünk mely már az újHáz Centrum színeiben jelentünk meg. Mára egy 700 m2-es üzlettérrel, bemutatóteremmel és 2500 m2-es raktárral várjuk kedves ügyfeleinket. Folyamatosan követjük a technikai fejlődést, mind anyagokat és eszközöket tekintve.  Magas raktárkészlettel, széles termékpalettával és bérgéparkkal szeretnénk a legmagasabb színvonalon és leggyorsabban kiszolgálni a kivitelezőket és a magánvevőket egyaránt.

Az Újház tagjaként az építőanyagok teljes szortimentjével állunk az építkezni vagy felújítani szándékozó magánszemélyek, cégek, vállalkozások és viszonteladó építőanyag kereskedő partnereink szolgálatában. A tagság előnyei közé tartozik többek között a közös beszerzési háttér biztosítása, mely kedvezőbb árképzést tesz lehetővé.

Mottónk:

" Minden egy helyen!"

Bővebben