0

Gravitáció Kft.

Családi vállalkozásunk- a Gravitáció Kft. - több mint 30 éve, 1984-ben alakult. Jelenleg a Kft. egy 17.000 m2-es központi épületgépészeti telephellyel rendelkezik Szombathelyen, a Sági út 3. szám alatt, ahol nagykereskedelmi raktár és diszkont áruház működik. A Kft tulajdonában van a szombathelyi Uzsoki utca 2. szám alatti 6.000 m2-es Szerelvény- és Fürdőszobacentrum is. 2003-ban egy építőanyag kereskedés megvásárlásával bővült a cég profilja, amely GRAVI-ÉPKER néven szolgálja ki Vásárlóit a szombathelyi a Söptei út. 76. szám alatti telephelyén.

A Gravitáció Kft. Magyarország egyik meghatározó épületgépészeti kis-és nagykereskedelmi vállalkozása. Vásárlóinknak minőségi építőanyagokat, épületgépészeti és fürdőszobai termékeket kínálunk. Építőanyag kereskedésünkben minden fellelhető, amire csak szüksége lehet az építkezés alatt. Forgalmazunk csempéket, padlólapokat, szanitereket és fürdőszoba felszerelési cikkeket is. A felsorolt árucsoportokból raktárainkban kb. 20.000 fajta termék található meg. Szakértő kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő termékeket, az alapozástól a korszerű kész házig.

Kiterjedt partnerhálózattal rendelkezünk Vas, Zala, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Somogy és Pest megyékben. A Gravitáció Kft. fontosnak tartja a piac további szakmai fejlődését, így a Plan Zrt-vel (1982), valamint a Szidó Kft-vel (1991) közösen, alapító tagja a GéPéSZ Csoportnak.

Az Újház csoport fontos feladatának tartja, hogy minél több értékesítési ponton jelenjen meg az országban, ennek szellemében 2008-tól a Gravitáció Kft. GRAVI-ÉPKER építőanyag nagykereskedése is sikeres tagja lett a Zrt-nek.

Bővebben

Rólunk mondták