0

Ilovszky-Tüzép

Az ILOVSZKY TÜZÉP 1993 december 1-én alakult családi vállalkozásként. A telep Alföldi Tüzép vállalatként működött 1993-ig Ilovszky Béláné vezetésével, így már az induláskor évtizedes vevőkörünk-viszonteladói hálózatunk és jó beszállítói kapcsolatunk volt. Az elmúlt 20 évben cégünknek sikerült a gyártók körében komoly szakmai elismerést kivívni.

A legjelentősebb gyáraknak márkakereskedője vagyunk és megyei szinten sok esetben első helyen szerepelünk. Egyre bővülő áruválasztékkal, alacsony árakkal, szolgáltatással szakképzett értékesítőkkel igyekszünk az elért eredményeket megtartani. Régi álmunk teljesült: 2007 októberében átadásra került a 600 m2-es iroda, bemutatóterem, továbbképzésre alkalmas oktatóterem és a 650 m2-es raktár, ahol az általunk forgalmazott termékéket kulturáltan be tudjuk mutatni. Szolgáltatásaink közé tarotik a kölcsönzés, fűrészelés, gépi rakodás, vakolat-, falfesték- és lazúr színkeverés. A következő években még igyekszünk bővíteni szolgáltatásainkat.

2008 Februárjában beléptünk az újHÁZ Centrum Zrt-be, mely a pozíciónkat még jobban megerősítette. Elértük azt, hogy Békés megye legnagyobb forgalmú Tüzép telepe vagyunk.

Szlogenünk: 

Nálunk az alaptól a tetőig mindent beszerezhet szolid áron! 

Bővebben

SIKEREINK, ELISMERÉSEINK

  • 1998-ban és 1999-ben is részt vettünk a Csaba Expon, ahol 1998-ban elnyertük a „Legszebb külső terület" címet
  • 2011-től minden évben részt veszünk Budapesten a Construma Építőanyag kiállításon az újHÁZ színeiben