0

Kraszna Tüzép Kft.

A Kraszna Tüzép Kft 2003 július 9-én alakult. Tevékenységünket 80 m2 iroda és bemutatóteremmel, illetve 350 m2 raktárral kezdtük. A kezdetektől arra törekedtünk, hogy minél színvonalasabb kereskedést alakítsunk ki, így jelenleg 1000 m2-es bemutatóteremmel és 3000 m2 raktárépületekkel állunk vásárlóink rendelkezésére.

Tevékenységünk az első időszakban főleg építőanyag-kereskedelem volt. Vásárlóink igényeit kielégítve kínálatunkat bővítettük, így ma már beszerezhetnek nálunk csempe- és szaniter termékeket is, igen nagy választékban. A Kraszna Tüzép Kft. több ezer terméket forgalmaz, így széles választékban kínál építőanyagokat, építőipari segédanyagokat, burkoló anyagokat, szerszámokat és kiegészítőket magánemberek és mesterek részére, akik minőségi anyagokkal kívánnak dolgozni. Cégünknél az alaptól a tetőig minden megtalálható, illetve jelentős segítséget tudunk nyújtani minőségi térburkolatok széles választékával a lakás és annak környezetének díszítésére. Gépkocsiparkunk három darus autóból áll, amelyekkel igény szerint bármilyen termék házhozszállítását, lerakodását meg tudjuk oldani.

Tagjai lettünk az újHÁZ Centrum Zrt. országos beszerzési társaság hálózatának, így lehetőségünk nyílt a kedvezőbb árubeszerzésre, országos és helyi akciók, kampányok szervezésére, és az együttes megjelenés egyéb előnyeinek kihasználására.

Szakképzett értékesítőink udvarias kiszolgálással, szaktanácsadással várják kedves vásárlóinkat.

Látogassanak el üzletünkbe, ismerjenek meg bennünket!

 

Bővebben