0

Micorex TH Kft.

A Micorex TH Kft 2007-ben alakult építőanyag értékesítéssel foglalkozó vállalkozás. Fő profilja az építőanyagok kis– és nagykereskedelme, importja, exportja. Megalakulása óta folyamatos fejlődésének köszönhető, hogy napjainkra Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik meghatározó építőipari kereskedése.

A mai világban nem könnyű egy építkezésbe, esetleg egy felújításba belevágni! Ha gondolja, Mi tudunk ebben segíteni! A Micorex TH. Kft. telephelyén bemutató udvar található, ahol a legnevesebb építőanyag gyártók termékeit helyeztük el. Itt megtekinthetők a kínálatunkban szereplő tetőcserepek, tetőfedő anyagok, valamint kültéri burkolatok, diszkövek, térkövek és kerti kiegészítők, grillsütők is. Az ügyféltérben katalógusokból, prospektusokból tájékozódhat még födém és kéményrendszerekről, ereszcsatornákról, festékekről, vakolatokról, habarcsokról, nyílászárókról is.

A Micorex TH Kft, az ÚjHáz építőanyag beszerzési hálózat tagja, amely Magyarország egyik legnagyobb építőanyag forgalmazó hálózatát működteti. Vezető építőanyag gyártók termékeitforgalmazza, melyeket a vásárlást megelőző helyes döntés érdekben személyesen is megtekinthetőek a cég tüzép telepén, valamint internetes oldalán is.

Micorex! Építhet ránk és Velünk!

Bővebben

Rólunk mondták

SIKEREINK, ELISMERÉSEINK
  • Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft 2013-as év ARANY fokozatú kereskedelmi partnere lett a Micorex TH Kft!