0

Sióház Centrum Kft.

A Sióház Centrum Kft. telephelyünk 2009-ben alakult családi vállalkozásként Siófokon, fő tevékenységük pedig építőanyag kis- és nagykereskedelem. Termékkörük közel 80 gyártó kínálatát tükrözi és felöleli a szerkezeti házépítésekhez szükséges anyagok teljes körét.

Új telephelyükön kibővült áruválasztékkal állnak vásárlóik rendelkezésére. Forgalmazott termékeik között megtalálhatók a falazó anyagok, tetőfedőanyagok, beton termékek, födémrendszerek, vasanyagok, nyílászárók, hőszigetelő anyagok, vízszigetelő anyagok, vakolatrendszerek, szárazépítészeti anyagok, építési kemikáliák, kéményrendszerek, térburkolatok.

Új térkő mintakertükben 4 gyártó közel 80 - féle terméke lesz megtekinthető, továbbá újonnan megnyílt csempe bemutató termük is várja az érdeklődőket. A telephely dolgozói szaktanácsadással és látványtervezéssel segítik a lehető legjobb döntés meghozatalát a burkolatok kiválasztásakor.

A Sióház Centrum Kft számára a visszatérő elégedett vásárlók adják a legjobb referenciát, akik családias hangulatban szerzik be a számukra fontos építőanyagokat pincétől a padlásig. Ha szaktanácsadásra van szüksége, vagy segítséget szeretne kapni a házépítése során, vagy csak tervez, de szívesen tájékozódna, forduljon bizalommal munkatársaikhoz, akik mind kiváló szakemberek, és örömmel állnak rendelkezésére.

Reméljük, hogy Önt is mihamarabb vásárlóink között üdvözölhetjük.

Bővebben