0

TROMBITÁS KFT.

A Keszthelyen található újHÁZ Centrum telephelyünk, aTrombitás Kft. elődje az 1990-ben alapított egyéni vállalkozás, mely a későbbiekben 1997 végéig Egyéni Cégként működött. A forgalom jelentős növekedése miatt megváltozott a cégforma, így 1997 végén megalakult a Trombitás Kft. 1992-ben nyitották meg második üzletüket Sümegen. 1995-ben a vállakozás új központi telephelyet létesített Keszthelyen.

Itt 6.000 m2-es területen, közel 900 m2 alapterületű korszerű könnyűszerkezetes fedett raktárcsarnokkal és 100 m2-es bemutatóteremmel, valamint irodaépülettel várja vásárlóit, ügyfeleit.

Munkatársaik azon dolgoznak, hogy - mindkét telephelyükön – vásárlóik a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálásban részesüljenek. Dolgozóik folyamatos képzésének köszönhetően hiteles tanácsokkal segítik az eligazodást a korszerű építőanyagok széles palettáján. Folyamatosan keresik a kapcsolatot az újabb gyártókkal, beszállítókkal, ennek köszönhetően kínálatuk egyre bővül.

2000-ben csatlakozott a vállalkozásunk az Újház beszerzési és értékesítési csoportunkhoz, ennek köszönhetően versenyképességük magabiztossá vált a nehéz gazdasági környezetben is.

Keresse fel telephelyeiket, ahol személyesen is meggyőződhet arról, hogy náluk mindent megtalál, ami egy korszerű építkezéshez szükséges!

Bővebben