0
Stílusos fürdőszoba, amely soha nem megy ki a divatból! Design

Stílusos fürdőszoba, amely soha nem megy ki a divatból!

2022. május 1.

Fürdőszoba felújításkor vagy kialakításkor olyan megoldásokat keresünk, amelyek mindamellett, hogy segítik a mindennapi ellazulást és felfrissülést a nap végén, hosszútávú és stabil légkört teremtenek számunkra, melyben évekig jól érezzük magunkat és hosszú időn keresztül megőrzik frissességüket, modern hangulatukat.

Erre az igényre nyújt lehetőséget a több mint 140 éves Laufen vállalat Jika Cubito Pure kollekciója, amely a minőségi dizájnt ötvözi professzionális műszaki megoldásokkal a fürdőszobában. A Jika Cubito Pure kollekciójában szaniterek és fürdőszobabútorok széles palettáját kínálja. Mosdók, WC-k, zuhanyzók, csaptelepek, szekrények és mindezek kiegészítőit fellelhetjük ebben a kínálatban. A kollekciót a modern letisztult megjelenés és geometrikus formavilág jellemzi, amely lépést tart a legmodernebb lakberendezési trendekkel. Bútorait fehér és nyersfa színekben választhatjuk. A fehér, fényes festékkel és krómozott fogantyúkkal kombinálva időtlen stílusos választás lehet. A megkapó megjelenés mellett a praktikusság és a sokoldalú felhasználás is jellemzi az anyagokat:

A teljesen burkolt Jika Pure WC padlóra és falra felfüggesztett verzióban is kapható. Formája a legkényelmesebb székek formatervezési tapasztalatai alapján került megtervezésre. Mindkét megoldást a padlótól számított 43 cm-es felszerelési magassághoz tervezték, ami nemcsak az idősek, hanem a magasabb emberek fizikai igényeire is megoldást kínál. Mindkét WC teljesen fedett lefolyót tartalmaz, ami azt jelenti, hogy felülről vagy alulról nézve sem látható a padló magasságában. A teljes burkolófelület nemcsak attraktív, de rendkívül praktikus is, amikor a fürdőszobában takarításról van szó.

A bútorba épített dupla mosdó, fehér változatban tökéletesen friss, tiszta és modern megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. Az alsószekrények bőséges tárolóhelyet kínálnak, a 2 vagy 4 fiókos változatban.

A Jika Pure keret nélküli zuhanyajtó egyszerű és tiszta dizájnja kiemeli a fürdőszoba elegáns stílusát. Jól kiegészíti azt a modern famintás minimalista Cubito bútor is. Többféle kivitelben készülnek, elegendő helyet biztosítanak, és törülközőtartó is a részüket képezi.

A Cubito Pure szögletes mosdókagyló az eredeti formára alapoz. Tökéletesen, minimalista Cubito Pure bútorral kombinálva emelkedik. A Cubito N csaptelepeket vonzó és időtlen design jellemzi. A vékony falak luxus-érzetet keltenek, amit a mosdókagyló pulton történő elhelyezése, formája és a kerámia dugó is alátámaszt.

A Cubito Pure mosdókagyló megfelel a legújabb trendeknek. A Cubito-N mosdócsaptelepek változatos formavilágának (kerek alaptest és szögletes vezérlőkarok) köszönhetően jól passzolnak minden formájú mosdóhoz.

Keresd a Jika Cubito kollekciót az újHÁZ Centrumban, az ország több mint 80 pontján. Nézz szét bemutatótermeikben és a megfelelő termék kiválasztásában kérd szakértői kollégáink segítségét! https://www.ujhazcentrum.hu/kereskedesek